Şoc la Hollywood! Edd Filiti, nepotul lui Sylvester Stallone, susţine că starul se face vinovat de moartea fiului său, Sage, la numai 36 de ani. El spune că vărul său nu a mai suportat neglijenţa tatălui.


Edd Filiti (18 ani), fiul surorii vitrege a lui Sylvester Stallone (66 de ani), Toni Ann, aduce grave acuzaţii starului şi actualei lui soţii, fostul fotomodel Jennifer Flavin (43 de ani).

"Sage l-a sunat pe tatăl său, de ziua lui, la 6 iulie, ca să-i spună «La mulţi ani!». Numai că acesta nu i-a răspuns şi nici nu a catadicsit să-l sune, când a citit mesajul de pe celular. Nici mama vitregă nu s-a grăbit să-i dea vreun telefon", a spus Edd, care susţine că vărul lui nu a mai suportat faptul că celebrul tată l-a exclus din viaţa sa şi, de aceea, a luat o supradoză de medicamente.

"Cu ce a greşit dacă a vrut să-l felicite la aniversare? Ştiu că lui Stallone nu-i pasă de ce s-a întâmplat şi mi-e scârbă", a adăugat nepotul starului. Filiti a mai dezvăluit că Flavin a făcut tot ce i-a stat în putinţă să dezbine familia şi să-l îndepărteze pe Sage de tatăl lui, reamintind vorbele veninoase ale acesteia: "Acum eu sunt familia lui Sly, el nu mai are nevoie de voi". Fiul lui Stallone a trecut printr-o criză îngrozitoare când s-a văzut îndepărtat de star, fiindcă îl iubea cu disperare.

Actorul a avut 3 căsnicii

Sylvester Stallone s-a căsătorit de 3 ori. Din prima căsătorie, cu Sasha Czack, l-a avut pe Sage, care devenise regizor şi producător de film, şi pe Seargeoh (33 de ani), care suferă de autism.

Brigitte Nielsen


Între 1985-1987, actorul a fost căsătorit cu actriţa Brigitte Nielsen. În 1987, Stallone s-a însurat cu Jennifer Flavin, care i-a născut 3 fiice: Sophia (16 ani), Sistine (14 ani) şi Scarlet (10 ani). Starul a mai avut un mare şoc când fiica sa, Sophia, s-a născut cu o gaură în inimă.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: