În luna noiembrie a acestui an, în mijlocul celebrului scandal sexual de la Hollywood în care sunt vizați Harvey Weinstein și Kevin Spicey, o nouă știre de acest gen a stârnit vâlvă în lumea mondenă: Sylverster Stallone, acuzat că ar fi violat o minoră în urmă cu câteva decenii. Acum, actorul neagă vehement aceste acuzații.


După ce a angajat doi dintre cei mai buni avocați pentru a-i apăra imaginea, starul din „Rocky” și „Rambo” a acordat un interviu pentru Radar Online, în care a vorbit pentru prima dată despre aceste acuzații, la o lună după ce au fost lansate.

Desigur, Stallone neagă tot, nimic din ce se spune nu este adevărat: „Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată. Dar una este să îmi strice mie imaginea și alta să îi ataci pe cei nevinovați.” Actorul se referă la apropiații și la familia sa, care au fost afectați de acele acuzații, în special soția sa, Jennifer Flavin. „Ei poartă povara unei minciuni pentru tot restul vieții lor, dar cruzimea e cruzime, n-ai ce-i face”, conchide Stallone.

gettyimages-3142120.jpg

stallone
"Una este să îmi strice mie imaginea și alta să îi ataci pe cei nevinovați"
Foto: Getty

Presupusul incident s-ar fi petrecut în 1987, pe când actorul se afla în timpul unor filmări. Fata, care atunci avea 16 ani, spune că ar fi fost forțată de Stallone și de bodyguardul său să întrețină relații intime în trei în camera unui hotel din Las Vegas. La acea vreme, atât actorul, cât și garda sa de corp erau însurați. Bodyguardul a fost împușcat de poliție în 2013, în contextul unei infracțiuni.

Fata ar fi depus plângere la poliție, dar apoi a retras-o din cauză că ar fi fost amenințată cu moartea de cei doi bărbați. În prezent, mai multe surse spun că femeia nu a fost pe deplin crezută nici măcar de către autorități. Mai mult decât atât, ea era o mare admiratoare a lui Stallone și îl vizitase de bunăvoie în timpul filmărilor.

Loading...