Steven Seagal (63 de ani) le-a făcut o surpriză de proporţii belgrădenilor, de Anul Nou. În ciuda temperaturilor de -10 grade Celsius, Seagal a cântat la chitară în faţa a 15.000 de oameni la cumpăna dintre ani.


Toată lumea îl ştie drept unul dintre cei mai duri de la Hollywood şi duşmanii lui se gândesc de două ori înainte să se pună cu maestrul în Aikido. Însă puţini ştiu pasiunea pentru muzică a actorului care a reuşit să strângă o avere de 16 milioane de dolari mai mult din filme decât din alte domenii. Seagal zice că încă de la 12 ani a învăţat să cânte la chitară, dar că nu şi-a valorificat talentul decât târziu, în 2005, când a înfiinţat o trupă alături de care cântă muzică ­blues, country şi chiar pop. Însă, când toată lumea te ştie datorită centurii negre cu 7 dani în Aikido, cântările merg mai prost. La 4 decembrie 2015, pre­mierul sârb Aleksandr ­Vucic îi propunea lui Seagal să devină antrenor pentru trupele speciale sârbe.

seagal215-vedext-2.jpg

După miezul nopţii şi-a salutat admiratorii fluturând mâinile îngheţate
Foto: Guliver/Splashnews

“Aş face-o cu mare plăcere, dar 2016 este un an plin de proiecte cinematografice şi de altă natură pentru mine”, a răspuns starul, care şi-a recunoscut originile ruso-mongole, din partea tatălui. Însă a promis că în noaptea de Revelion le va face o supriză memorabilă sârbilor. Aşa a şi fost. A cântat timp de aproape două ore în faţa unui public numeros şi şi-a încântat audienţa cu piese celebre aparţinând unor artişti ca BB King, Bo Diddley, John Lee Hooker şi Steve Wonder. Seagal este căsătorit cu Erdenetuya Batsukh, care l-a însoţit şi în timpul vizitei din România de acum câţiva ani. Are şapte copii din patru relaţii, iar Kentaro, fiul cel mai mare, i-a dăruit doi nepoţi.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: