Mare îngrijorare în rândul fanilor! Cântăreţul Stevie Wonder a anunţat că va fi supus unui transplant de rinichi de la un donator misterios. El are mari probleme de sănătate care îi pun viaţa în pericol.


Legendarul Stevie Wonder (69 de ani) a anunţat, în weekend, în timpul unui concert susţinut în Hyde Park, din Londra, Marea Britanie, că va ajunge pe masa de operaţie. Starul, devenit celebru doatorită hitului ”I just called to say I love you”, lansat în 1984, a precizat că a fost programat pentru transplantul de rinichi la sfârşitul verii, în luna septembrie. Gurile rele spun că artistul suferă de insuficienţă renală şi că este dependent de dializă. La toate concertele din turneul programat pentru această vară, în Europa şi SUA, acesta a fost însoţit de o echipă medicală. De altfel, Wonder a precizat că va mai susţine doar trei show-uri din actualul turneu până la intervenţia chirurgicală. Este vorba de un concert programat în Irlanda şi de alte două din SUA. Apoi va lua o pauză pentru a-şi salva viaţa. „Mă voi opera. Totul va fi bine. Am un donator. Nu vreau să aflaţi din bârfe. Vă spun eu ce este”, a spus artistul, optimist, pe scena de la Londra.

15-vedete-foto4-50-50.jpg

Hit-ul său binecunoscut, ”I just called to say I love you”, a fost lansat la 1 august 1984

 

Fanii se întreabă dacă nu cumva donatorul este unul dintre cei nouă copii ai starului. Stevie Wonder a fost însurat cu Syreeta Wright, între 1970-1972, Kai Millard, între 2001-2012, şi din 2017 este căsătorit cu Tomeeka Bracy, care i-a dăruit doi copii. El a debutat în 1961 şi până în prezent a reuşit să strângă o avere estimată la 110 milioane de dolari.

 
 
Loading...