Rolul pugilistului Rocky Balboa l-a făcut celebru! De aceea, Sylvester Stallone s-a decis să-şi deschidă recent o şcoală de box la New York. La averea sa de 400 de milioane de dolari, îşi permite.


Nu o face pentru a câştiga! Actorul Sylvester Stallone, cunoscut mai ales pentru roluri în filme de acţiune precum cele din seriile “Rocky” şi “Rambo”, are o avere frumoasă şi venituri substanţiale din cinema. Însă faptul că datorează succesul boxerului Rocky Balboa, un personaj pe care el însuşi l-a creat, l-a determinat să deschidă o şcoală pentru pugilişti, numită The Rumble Boxing gym, în cartierul Chelsea din New York. 

Povestea lui Rocky a fost inspirată de o partidă de box dintre Muhammad Ali şi un boxer necunoscut, Chuck Wepner, la care Stallone a asistat. El a jucat rolul lui Rocky în 6 filme din 1979, 1982, 1985, 1990, 2006 şi 2015. 

15-vedext-2.jpg

Fete şi băieţi se iniţiază în tainele boxului

S-au abonat peste 500 de elevi

În ultima dintre pelicule, “Creed”, starul a fost antrenorul boxerului Adonis Johnson, pe care l-a făcut un mare campion. Acest lucru a contribuit decisiv la hotărârea sa de a deschide şcola de box, în care a investit milioane de dolari. Elevii săi trebuie să plătească 20 de dolari (circa 91 de lei) pe oră sau 180 de dolari (814 de lei) pentru 10 lecţii, ca să se iniţieze în tainele boxului şi să-şi menţină o formă fizică perfectă. Mulţi dintre aceştia sunt fete şi deja persoane faimoase din lumea modei. În afară de Stallone, fondatorii şcolii sunt Eugene Remm şi Andy Stenzler. Unul dintre antrenori este Noah Neiman, de 32 de ani. 

15-vedext-3.jpg

Se antrenează şi fără instructor

Şcoala s-a deschis de o lună şi se bucură deja de un succes imens. Are în jur de 350 de clienţi pe zi, sau chiar 500 în unele zile. De aceea, s-au făcut planuri de a mai deschide alte şcoli de box în New York şi pe coasta de vest a SUA. Stallone merge în vizită la lecţii împreună cu fiicele lui, Sophia, de 20 ani, Sistine, de 18 ani, şi Scarlet, de 15 ani. Din 1997, el este căsătorit cu fostul fotomodel Jennifer Flavin (48 de ani).

15-vedext-4.jpg

Ce băiat are tupeul să se pună cu ele?
 
 
Loading...
Citeste tot despre: