Sylvester Stallone, în vârstă de 72 de ani, a publicat pe contul său de Instagram un filmuleţ în care se antrenează la o sală de fitness. Actorul se pregăteşte astfel pentru noul film din seria „Rambo“.


La 72 de ani, Sylvester Stallone are o formă fizică de invidiat. Recent, actorul a postat pe Instagram un filmuleţ în care le arată fanilor cum se pregăteşte din greu pentru noul film din seria „Rambo“.    Actorul poartă, în clipul prezentat pe Instagram, un tricou cu chipul personajului John Rambo şi ascultă piesa „Welcome to the jungle“ a trupei Guns N’ Roses:  „Mă pregătesc pentru Rambo. Şi sunt sută la sută dedicat. Bine aţi venit în junglă“, spune Stallone. Clipul a fost vizionat de peste 2 milioane de fani. 

Producţia celui de-al cincilea film al francizei este programată să înceapă pe 1 septembrie.

Filmările se vor desfăşura în Londra, Buglaria şi Insulele Canare.

Millennium Media finanţează proiectul şi deţine drepturile de vânzare la nivel mondial. Compania va prezenta proiectul la Festivalul de Film de la Cannes.

Scenariul filmului a fost scris de Matt Cirulnick, iar Avi Lerner şi Kevin King sunt producători. Numele regizorului va fi dezvăluit curând.

La întoarcerea lui Stallone în franciză, personajul său se află într-o fermă din Arizona, luptându-se cu sindromul de stres posttraumatic. Când o prietenă veche de familie, Maria, îi spune că nepoata ei a dispărut în Mexic, Rambo pleacă în căutarea tinerei. El descoperă un lanţ de trafic de persoane, ale cărui victime sunt exploatate în scopuri sexuale.

John Rambo este personajul principal din romanul „First Blood”, scris de David Morrell în 1972. Cartea a fost adaptată într-un film omonim în 1982, în care Sylvester Stallone a jucat rolul unui veteran al războiului din Vietnam.

Pelicula a generat o franciză de succes, care a inclus continuările „Rambo: First Blood Part II” (1085) şi „Rambo III” (1988). Prima continuare a fost un succes de box office, însă următoarea a fost un eşec, iar personajul Rambo a rămas în stare latentă la Hollywood, până când Sylvester Stallone l-a readus pe marile ecrane în 2008 într-un film intitulat „Rambo”.

Loading...
Citeste tot despre: