Bruce Jenner a anunţat recent că este transsexual şi că în curând publicul va ajunge să îi cunoască noua persoană. Tatăl vitreg al lui Kim Kardashian a pozat pentru noua copertă a revistei Vanity Fair, după ce a început să facă tranziţia de la bărbat la femeie.


Astfel, Caitlyn Jenner, aşa cum va fi ea cunoscută de acum, apare pe prima pagină a ediţiei din iunie a publicaţiei americane. Caitlyn poartă un corset alb şi are părul lung pe coperta revistei. Întreaga şedinţă foto a fost realizată de fotografa Annie Lebovitz, în casa din Malibu a lui Jenner.

Imagini de la şedinţa foto cu Caitlyn Jenner

În interviu acordat pentru publicaţia Vanity Fair, ea foloseşte pentru prima dată pronume feminine şi vorbeşte despre tranziţia ei. 

"Dacă era pe patul de moarte, după ce o viaţă am păstrat secretul acesta, mi-aş fi spus «Ţi-ai irosit viaţa»", a spus Jenner. 

Caitlyn Jenner (64 de ani) a recunoscut că e transsexual în cadrul unui interviu acordat jurnalistei Dianei Sawyer. "Asta sunt. Creierul meu e mai mult feminin decât masculin. Sunt femeie. Oamenii se uită diferit la mine. Mă văd ca pe un bărbat macho, dar eu sunt femeie”, a spus Jenner.

Numită „cel mai bun atlet din lune” când a câştigat aurul la Olimpiada din1978, Jenner a intrat în familia Kardashian când s-a însurat cu Kris în 1991. Atunci a devenit tatăl vitreg al lui Kim, Kourtney, Khloe şi Rob. Bruce şi Kris au două fete adolescente, Kendall şi Kylie Jenner. Cei doi s-au despărţit în 2013, după 22 de ani de mariaj.

bruce_jenner_kim_kardashian.jpg

Caitlyn Jenner şi Kim Kardashian sunt apropriaţi
Foto: Hepta

După ce Jenner a vorbit în public despre tranziţia ei, întreaga familie Kardashian şi-a arătat sprijinul pentru ea. 

Jenner a mai fost căsătorită cu Linda Thompson şi Chrystie Scott, cu care are câte doi copii. 

 

Loading...