Thalia a descoperit fântâna tinereții. Altfel nu se explică cum, la 45 de ani, arată ca acum 20 de ani. Nu numai că arată ca la 25 de ani, însă, Regina Telenovelelor are aceleași forme, drept dovadă poza publicată pe contul ei de Instagram în costum de baie.


Celebra actriță a făcut furori cu poza publicată pe Instagram, poză în costum de baie. Thalia a pozat în timp ce se relaxa într-o piscină, într-un costum de baie retro. Chiar dacă se află sub apă, Regina Telenovelelor a lăsat să i se vadă formele și corpul de invidiat.

thalia
Thalia arată senzațional în costum de baie
foto: Instagram

 

”Marea purifică sufletul”, a fost descriere atașată pozei publicate. Thalia radiază de fericire, mai toată lumea întrebându-se dacă ea este supărată vreodată. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o privire sclipitoare, cântăreața a cucerit și cucerește în continuare inimi.

”Tu nu îmbătrânești niciodată” sau ”Ești superbă” sunt doare câteva din sutele de comentarii ale internauților și  pe bună dreptate. Thalia pare că nu are de gând să îmbătrânească prea curând, ceea ce nu poate decât să ne bucure.

thalia
Thalia are 45 de ani și nu pare că o să îmbătrânească prea curând
foto: Instagram

 

loading...
Loading...