Eurovisionul i-a adus celebritatea în 2014, iar de atunci se bucură din plin de asta.


Artistul austriac Tom Neuwirth (28 de ani), cel care se află în spatele personajului Conchita Wurst și care a câștigat cea de a 59-a ediție a competiției Eurovision, are concerte pe bandă rulantă şi n-a renunţat la look-ul care l-a consacrat.

12-13-vedete-ap_739086428737.jpg


Travestitul Conchita Wurst, din Austria, a câştigat Eurovision, în 2014

În 2014, a iscat adevărate controverse din cauza înfăţişării sale. Au trecut trei ani şi n-a schimbat nimic. Conchita Wurst n-a renunţat la părul lung, barbă şi genele false şi nici la ţinutele extravagante.

conchita eurovision femeie barba
Artistul austriac are 28 de ani
Foto: Facebook

 

Conchita profită de popularitatea de care se bucură pe reţelele de socializare şi postează zilnic fotografii de la concerte sau de la şedinţe foto.

Vedeta s-a îndrăgostit de un accesoriu pe care-l poartă şi nume mari precum Rihanna sau Lady Gaga. Este vorba despre o bijuterie, cunoscută sub numele de “septum nose ring”, un fel de cercel pentru nas pe care nu-l mai dă jos de ceva vreme.

conchita eurovision femeie barba
Conchita se bucură de un real succes în Germania
Foto: Facebook

 

Conchita se pregăteşte să lanseze un al doilea album şi face parte din juriul unui show de talente din Germania.

"Îmi place asta. Este viața pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Mă simt atât de bine", a declarat Conchita Wurst, câștigătoarea de la Eurovision, după ce a câștigat competiția și a început să fie invitată la emisiuni și evenimente mondene.

Vezi aici interpretarea Conchitei de la Eurovision

loading...
Loading...