Tori Spelling se afla în mașină când a aflat de moartea colegului său, îndrăgitul actor Luke Perry. Cei doi actori nu erau doar colegi, ci și foarte buni prieteni. Tory a fost surprinsă plângând în mașină, în Calabassas, în timp ce soțul ei Dean Mcdermott era la cumpărături cu copiii lor, Liam și Stella.


Luke Perry a suferit un accident vascular cerebral în urmă cu cinci zile și a murit la spital, luni dimineață (4 martie), înconjurat de familie. Actorul avea 52 de ani.

Luni,Tori Spelling a scris un mesaj emoționant după moartea lui Luke Perry: „Sunt complet șocată și am inima frântă. Îmi pare rău pentru copiii lui pe care el îi adora. Era atât de mândru de Jack și Sophie. Luke a fost cea mai bună și cea mai umilă persoană pe care am cunoscut-o în viața mea. Îi sunt recunoscătoare că mi-a fost prieten mulți ani. Pentru mine el a fost ca un membru al familiei, un frate și un om care mă proteja. Condoleanțe”.

Luke Perry a fost spitalizat pe 27 februarie

Luke Perry a lăsat în urmă doi copii, pe Sophie (18 ani) și pe Jack (21 de ani). Colegii actorului din 90210 nu-și pot reveni din șoc, mai ales că toată lumea credea că acesta își va reveni. După moartea lui Luke Perry, familia a cerut presei și fanilor să le fie respectat doliul, potrivit Daily Mail

„Familia apreciează toate mesajele de susținere care au venit din partea fanilor din întreaga lume și vă roagă respectuos să le respectați intimitatea în această perioadă de doliu”, a transmis impresarul Arnold Robinson într-un comunicat de presă. 

Luke Perry a fost spitalizat pe 27 februarie, în aceeasi zi în care postul tv Fox a anunțat că vor relua serialul 90210, cu șase dintre vechii actori, printre care Jason Priestley, Jennie Garth și Tory Spelling. 

 
 
Loading...