Este o premieră la Casa Albă, înregistrată de soția proaspătului ales președinte american. La Casa Albă se va instala o First Lady cu un trup de invidiat pentru cei 46 de ani ai săi, care a fost cândva expus pentru ca toți ochii să se poată bucura de el. Iată povestea doamnei Trump, pe care poate nu o știai.


Așa este: Melania stabilește niște premiere la Casa Albă. Pe lângă cea cu nudul, ea este cea dintâi Primă Doamnă născută într-o țară comunistă (și a doua provenită din altă țară decât America, după Louisa Adams, soția englezoaică a celui de-al șaselea președinte american John Quincy, care a avut mandatul între 1825 și 1829). Tot Melania este şi cea mai nesuferită Primă Doamnă din istoria Americii, potrivit unui sondaj realizat de Washington Post împreună cu ABC. Curios şi amuzant, însă, este că e cea mai nesuferită Primă Doamnă… de la Hillary Clinton încoace. Melania a crescut în Iugoslavia comunistă de sub puterea lui Tito și vorbește 5 limbi: slovenă, sîrbă, engleză, franceză și germană – ultimele trei cu un puternic accent est-european, spun adversarii săi. Iar dacă scormonești cu atenție în trecutul ei, încă mai poți descoperi lucruri neașteptate. Cum ar fi că tatăl ei, Victor Knauss, a avut un fiu venit pe lume în taină – asta înainte de a se însura cu mama Melaniei. Deși n-a vrut să recunoască copilul, Victor a fost silit să plătească pensie alimentară după ce a pierdut bătătlia la tribunal – dar n-a vrut să admită nici chiar după înfrângere că el e tatăl lui şi a refuzat sp vadă vreodată băiatul.

Pe numele său Melania Knauss înainte de căsătoria cu Donald Trump, ea a început relația care avea s-o ducă spre Casa Albă în 1998. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Trump era încă însurat cu Ivana. Iar în 1999, pe când devenise iubita lui, Melania a avut o discuţie cât se poate de hot înregistrată la radio, cu nimeni altul decât Howard Stern – „Cu ce eşti îmbrăcată?”, a întrebat-o el. „Uh, nu prea multe!”, a răspuns ea. „Eşti goală?” „Aproape” „Da? Eu deja mi-am scos pantalonii….”, a replicat Stern.

Citește mai multe pe okmagazine.ro!

Melania Trump, nud din 1995 – noi poze compromițătoare cu “Prima Doamnă”

melania.jpg


Cu totul la vedere, ca în multe pictoriale ale soției lui Trump
foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Dar nu din această cauză este un subiect hot zilele acestea, ci mai degrabă lipsa ei de inhibiții și de haine pe parcursul tinereții sale, când a apărut în mai multe pictoriale sexy și… “nedemne” de o posibilă viitoare Primă Doamnă. Nud, de altfel…

Vezi pe www.okmagazine.ro alte imagini din 1995 cu Melania Trump!

Melania Trump, o altfel de Primă Doamnă

donald_trump_barron_trump_and_melania_trump_gettyimages-461027610.jpg

melania trump donald trump copil
Melania are un băiat cu Donald Trump, pe Barron
foto: Getty Images
Citeste tot despre: 

Toată lumea se întreabă ce şanse are magnatul imobiliarelor să câştige alegerile prezidenţiale din Statele Unite. Şi, totodată, dacă cea de-a treia lui soţie, Melania, are stofă de Primă Doamnă. Căci, în timp ce republicanul Donald Trump îi dă emoţii puternice contracandidatei sale, democrata Hil­lary Clinton, cu care se află într-o cursă umăr la umăr pentru fotoliul prezidenţial, Melania se află într-o altfel de campanie, aceea de-a con­vinge că poate fi o demnă succesoare a lui Mi­chelle Obama.

melania_trump.jpg

melania trump goală reviste
Melania a pozat adeseori nud în reviste
foto: Arhiva personală

Manechin de profesie, cu trăsături moşteni­te de la o mamă slovacă şi un tată austriac, şi cu o carieră în modelling începută încă de la 5 ani, Melanija Knavs a primit o educaţie care a pregătit-o, cumva, pentru a duce o viaţă privile­giată. Chiar dacă provenea din blocul comunist, vorbea patru limbi străine, făcea gimnastică aproape la nivel de performanţă şi mergea în vacanţă la schi în Italia – de unde tatăl ei impor­ta maşini de lux. De altfel, acolo a şi semnat un contract generos cu o agenţie de modelling din Milano, care i-a înlesnit mutarea în New York, când a împlinit 18 ani. După zece ani petrecuţi pe catwalk-ul din Big Apple, tânăra de 1,78 m, care avea deja la activ câteva apariţii notabile în reviste precum Vogue, Harper’s Bazaar sau Vani­ty Fair şi chiar un pictorial nud, i-a intrat pe sub piele lui Donald Trump după ce l-a cunoscut la o şedinţă foto pentru o publicaţie de modă. Iar afaceristul, care mai purtase verighetă de două ori şi avea deja patru copii, a cerut-o de soţie la şase ani de la prima lor întâlnire. 

Vezi pe www.okmagazine.ro fețele ascunse ale Melaniei Trump!

Cele mai sexy imagini cu Melania Klauss Trump

cele_mai_sexy_imagini_cu_melania_klauss_trump_7.jpg

cele mai sexy imagini cu melania klauss trump
Cele mai sexy imagini cu Melania Klauss Trump (45 de ani): Frumoasa vedetă a avut o carieră de fotomodel înfloritoare
foto: Arhiva Personală

Nici în cele mai sexy imagini cu Melania Klauss Trump vedeta nu adoptă ținute vulgare. Cât despre pozele în care apare în costum de baie sau în lenjerie intimă, acestea sunt vechi de aproximativ doi sau trei ani, de pe vremea când aceasta încă mai activa drept fotomodel.

Iată cele mai sexy imagini cu Melania Klauss Trump

 • cele mai sexy imagini cu melania klauss trump
  Cele mai sexy imagini cu Melania Klauss Trump: La 45 de ani, soția lui Donald Trump are un trup de invidiat
  foto: Arhiva Personală
 • cele mai sexy imagini cu melania klauss trump
  Cele mai sexy imagini cu Melania Klauss Trump (45 de ani) sunt realizate înainte ca aceasta să renunțe la cariera de fotomodel
  foto: Arhiva Personală
 • cele mai sexy imagini cu melania klauss trump
  Cele mai sexy imagini cu Melania Klauss Trump (45 de ani): Frumoasa vedetă ar putea deveni Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii
  foto: Arhiva Personală
 • cele mai sexy imagini cu melania klauss trump
  Cele mai sexy imagini cu Melania Klauss Trump (45 de ani): Fotografiile în care apare în costum de baie sunt foarte rare
  foto: Arhiva Personală
 • cele mai sexy imagini cu melania klauss trump
  Cele mai sexy imagini cu Melania Klauss Trump (45 de ani): Cel mai mult îi place să își expună picioarele lungi
  foto: Arhiva Personală
1/5

Unele dintre cele mai sexy imagini cu Melania Klauss Trump sunt realizate de fotografi profesioniști, care aveau ocazia să o pozeze pe vremea când aceasta era un faimos manechin. Acum, frumoasa vedetă se ocupă cu realizarea modelelor de bijuterii și ceasuri prețioase, lăsând cariera din modelling la o parte.

Iar ceea ce și-a ales să facă după ce a încetat să mai pășească pe podium nu este întâmplător. Melania a studiat design-ul și arhitectura la Universitatea din Ljubljana, Slovenia. Deși, inițial, a ales să profeseze ca model, după ce s-a retras din fața camerelor de fotografiat, vedeta s-a orientat spre o altă carieră pe care o face cu plăcere.

Cele mai sexy imagini cu Melania Klauss Trump: Cum s-a cunoscut cu Donald Trump

cele_mai_sexy_imagini_cu_melania_klauss_trump_donald_trump.jpg

cele mai sexy imagini cu melania klauss trump
Cele mai sexy imagini cu Melania Klauss Trump: Ea și Donald Trump (69 de ani) sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani
foto: Getty

 

Cele mai sexy imagini cu Melania Klauss Trump sunt realizate în perioada în care ea și Donald aveau, deja, o relație. Cei doi s-au cunoscut după ce fostul manechin s-a mutat în New York. Acest lucru s-a întâmplat în anul 1996, iar doi ani mai târziu, în septembrie 1998, au participat amândoi la o petrecere din cadrul Săptămânei Modei, un eveniment important din lumea modei, potrivit wikipedia.org.

Relația lor a devenit cunoscută după un interviu acordat de Donald în anul 1999 și mai târziu, în 2004, odată cu premiera reality-show-ului lansat de politician. Tot în 2004, cei doi s-au logodit, iar în luna ianuarie a anului 2005 și-au unit destinele în mod oficial, într-o biserică din apropierea plajei Palm Beach din Florida. Tot atunci, Donald declara că relația lor merge ca pe roate și că termenul „ceartă” nu există în vocabularul lor.

Așadar, faceți cunoștință cu doamna Trump, un fotomodel slovenian, în vârstă de 45 de ani, care este soția unuia dintre cei mai controversați candidați la președinția Statelor Unite. Deși a fost de multe ori acuzată că s-a căsătorit cu republicanul Donald Trump din interes, femeia susține că a fost foarte atrasă de „geniul” acestuia.

Se pare că doamna Trump a fost înainte amanta mai multor bogătași americani, iar, acum, a devenit Prima Doamnă a SUA.

Deoarece este mai tânără cu 24 de ani decât Donald Trump, Melania a fost mereu subiectul criticilor care o acuză că s-a căsătorit cu omul de afaceri din interes. Când a fost întrebată ce anume a atras-o la politicianul deosebit de bogat, Melania a evitat inițial răspunsul.

„Mintea sa, mintea sa uimitoare”, a afirmat aceasta.

Faptul că Melania Trump a ajuns în prezent la statutul de soție a unuia dintre cei mai bogați americani, este destul de impresionant. Ea a venit în Statele Unite ale Americii în urmă cu 19 ani, fiind nevoită să își părăsească țara de origine din cauza privațiunilor comuniste din fosta Iugoslavie.

 

 
 
Loading...