Actriţa de 60 de ani şi-a îngrijorat admiratorii care o aşteptau zilele trecute pe aeroportul din Los Angeles. Melanie Griffith şchiopăta vizibil şi purta un bandaj la piciorul stâng, în timp ce dreptul păşea elegant într-un balerin de piele.


Parcă a reînviat după ce a divorţat de Antonio Banderas! Deşi nu mai are anii de altă dată, Melanie Griffith merge la sală de cel puţin trei ori pe săptămână şi menţine acest bun obicei de mai bine de doi ani. Joi actriţa de 60 de ani a ajuns pe aeroportul din Los Angeles cu un picior beteag. Gurile rele spun că ar fi vorba de o entorsă la gleznă, însă Melanie explică sec şi simplu.

melanie griffith monturi
Melanie Griffith are mari probleme cu monturile de la piciorul stîng

„Am dansat foarte mult şi metatarsienele şi degetele de la picioare au avut de pătimit. Acum am nevoie de un soi de ciorăpel care să mă ajute să îmi relaxez piciorul şi pot păşi cum trebuie”, a explicat ea zilele trecute. Mai mult decât atât. Melanie a vrut să ne arate inclusiv monturile de la degetul mare al piciorului stâng şi să ne explice că trebuie să se opereze. Ea nu e singura vedetă de la Hollywood care are probleme cu monturile. Pe lista selectă a vedetelor „faultate” se mai află Sharon Stone, Demi Moore şi Victoria Beckham.

loading...
Loading...