Al Pacino arată în ultimul hal! La 79 de ani se îmbracă la fel de lălâu și se plimbă nonșalant prin Beverly Hills.


Celebrul actor Al Pacino arată ca o epavă, are un aspect în ultimul hal. Starul chipeş de odinioară a fost surprins recent de paparazzi într-o ţinută jalnică. Deşi nu mai arată deloc ca în vremurile bune, actorul, care mai are doar un an până devine octogenar, are încă numeroase oferte de roluri.

Al Pacino

Al Pacino nu mai are grijă să se îmbrace elegant
Foto: Profimedia
În primul rând, fanii vor putea să-l revadă în filmul lui Quentin Tarantino, “A fost odată la Hollywood”, în care îi are ca parteneri pe Brad Pitt, Leonardo DiCaprio şi Margot Robbie. care va avea premiera în cinematografe în luna iulie. De asemenea, actorul joacă în filmul “The Irishman” de Martin Scorsese I în filmul “Axis Sally”, în anul 2020. Faptul că trecerea timpului a fost nemiloasă cu celebrul actor, Al Pacino, pe care i-au adorat femeile din întreaga lume, nu are consecinţe asupra carierei sale.

Al Pacino împlinește 79 de ani! Iată secretele sex-simbolului de 1,70 metri care n-a fost niciodată însurat

Al Pacino: «Am fost un mare beţivan!»

Din ce cauză arată aşa de rău Al Pacino

Cunoscut pentru roluri celebre din “Naşul” (1972) sau “Avocatul Diavolului” (1997), Pacino s-a distrus din cauza patimii pentru alcool. El însuşi a recunoscut nu demult că a fost un mare beţivan. În anii ‘70, umbla mai tot timpul numai beat. Excesul de alcool l-a buhăit şi l-a îmbătrânit înainte de vreme. “La sfârşitul anilor 1980, mi-am dat seama că viaţa mea va fi ruinată de alcool şi, într-un an, am reuşit să mă opresc din băut”, a mărturisit starul, care are în conturi 165 milioane de dolari. Al Pacino nu a fost căsătorit niciodată, dar are trei copii: Julie Marie (30 de ani) şi gemenii Anton James şi Olivia Rose (18 ani), pe care i-a născut actriţa Beverly D’Angelo. Nu mai e cum a fost! Al Pacino arată în ultimul hal, însă cinefilii continuă să-l iubească.

 
 
Loading...