Este un tată fericit! Cântăreţul Rod Stewart, în vârstă de 73 de ani, se mândreşte cu cei patru fii ai săi cu vârste cuprinse între 37 şi 7 ani.


În total are opt copii cu cinci femei! Însă cel mai mullt este ataşat de băieţii lui, Alastair, de 12 ani, Aiden, de 7 ani, pe care îi are din actuala căsnicie cu Penny Lancaster, de 47 de ani, Liam, de 24 de ani, din căsnicia cu Rachel Hunter, de 48 de ani, şi Sean, de 37 de ani, născut de fosta soţie Alana Hamilton.

rod.jpg

rod fiii
Artistul s-a pozat cu toţi feciorii în timpul unei vacanţe în Canada
Foto: Instagram
Recent el s-a pozat cu ei, mândrindu-se că toţi patru îi seamănă, în timpul unei vacanţe în Vancouver, Canada. Starul a fost însurat cu Rachel Hunter între 1990-2006. Din căsnicia cu aceasta, muzicianul mai are o fiică, Renee, de 25 de ani. Rod a mai fost însurat cu Alana Hamilton între anii 1979-1984. Din această căsnicie, el mai are o fiică, Kimberly, de 38 de ani. Primul copil al artistului a fost Sarah Streeter, de 54 de ani, crescută de părinţi adoptivi, care a fost născută de fosta lui iubită, Susannah Boffey. Muzicianul mai are o fiică, Ruby, de 30 de ani, cu fosta iubită, Kelly Emberg, de 57 de ani. 
 
 
Loading...