Jennifer Lopez i-a sărbătorit sâmbătă pe gemenii Max și Emme care au împlinit 12 ani. Ea a postat mai multe fotografii cu copiii săi, de la naștere și până de curând.


Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez (50 de ani) a arătat întregii lumi cum i-a serbat pe gemenii ei iubiţi. Ea a postat pozele cu copiii pe care îi are din căsnicia cu Marc Anthony pe reţelele de socializare. “Ştiu că aveţi 12 ani astăzi, dar veţi fi mereu bebeluşii mei”, a scris mama fericită, lângă pozele copiilor ei care au venit pe lume în 2008. “La mulţi ani frumoasele mele nuci de cocos!”, le-a urat diva gemenilor săi, folosind numele de alint ale odraslelor.

gemeni_jennifer_lopez.jpg

gemeni nou nascuti jennifer lopez
Max și Emme, în primele zile de viață
Foto: arhivă personală

Viitorul soţ al lui Jennifer Lopez le-a făcut urări gemenilor

jennifer_lopez_familie.jpg

jennifer lopez familie
J.Lo și logodnicul Alex Rodriguez, alături de copiii lor. Cei doi nu au niciun copil împreună
Foto: arhivă personală

Fostul jucător de baseball Alex Rodriguez (44 de ani), care este logodnicul lui Jennifer Lopez şi va fi cel de-al patrulea soţ al său, i-a felicitat de asemenea pe gemenii ei cu ocazia aniversării. “La mulţi ani Emme & Max!!!!! Sunt mândru de amândoi dintre voi şi bucuros că fac parte din viaţa voastră. Vă iubesc”, le-a scris acesta pe reţelele de socializare. Mai şocant este faptul că, deşi se pregăteşte să se mărite cu Rodriguez, fostul iubit al acesteia, actorul Ben Affleck (47 de ani), a spus recent că încă mai ţine legtura cu ea. Însă starul a ţinut să subşinieze că se bucură că JLo se căsătoreşte cu Alex Rodriguez, fiindcă este “sufletul ei pereche”.

Loading...