Un faimos cântăreț a fost arestat sâmbătă, în Tennessee, Statele Unite ale Americii, după ce în autobuzul cu care călătorea au fost găsite droguri și arme.


Polițiștii, care au oprit autobuzul pentru că nu avea un aviz de la Departamentul de transport și Asociația internațională de taxe pentru combustibil, au găsit metadonă, marijuana și ustensile pentru consumul de droguri, scrie huffingtonpost.com. În plus, autoritățile au găsit și câteva arme neînregistrate.

Nelly susține că nu știa că există droguri și arme în autocar

Rapperul Nelly, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat și acuzat de posesie de droguri, dar apoi eliberat după ce familia lui a plătit o cauțiune de 10.000 de dolari. El va fi audiat la tribunal pe 19 iunie.

Avocatul cântărețului a afirmat că starul este nevinovat. "Suntem încrezători că atunci când dovezile vor arăta acest lucru, Nelly nu va fi asociat cu contrabanda care a fost descoperită", a declarat Scott Rosenblum, prin intermediul purtătorului de cuvânt al rapperului.

Nu este prima oară când Nelly se află în această situație. În 2012, autorităţile au descoperit marijuana, heroină şi o armă încărcată în autocarul lui. Un membru din anturajul cântăreţului şi-a asumat responsabilitatea pentru obiectele găsite şi a fost reţinut de poliţişti ca urmare a acestui fapt, în timp ce alte persoane aflate în autocar, printre care şi Nelly, au fost, în cele din urmă, eliberate.

Nelly, în vârstă de 40 de ani, al cărui nume real este Cornell Iral Haynes, s-a născut în Austin, Texas. A jucat în câteva filme, iar revista americană Billboard l-a numit, în anul 2009, unul dintre artiştii de top ai deceniului. Este unul dintre cei mai bine vânduți rapperi din toate timpurile, având peste patruzeci de milioane de discuri vândute. A fost de trei ori pe locul I în topurile din Marea Britanie (patru incluzând contribuția sa pe piesa lui Notorious B.I.G., "Nasty Girl", a avut 3 single-uri pe locul I în topul U.S. Billboard Hot 100 și a câștigat trei premii Grammy. În trecut, Nelly obișnuia să poarte un plasture lipit pe obraz în semn de protest față de faptul că fratele său era în închisoare.

 
 
Loading...