Mark Wahlberg, celebrul star american în vârstă de 41 de ani, se pregăteşte intens în ultima vreme pentru a îşi lua diploma de bacalaureat.


Actorul a avut în adolescenţă mai multe probleme comportamentale, 16 ani petrecând chiar ceva timp în închisoare. Pentru că nu a reuşit să termine liceul el s-a înscris recent la un curs online pentru a-şi completa educaţia şi pentru a-şi obţine diploma de bacalaureat.

"Există acest program nou, în Massachusetts, unde poţi să faci cursuri pe internet. Îl voi începe în această lună, pentru a-mi lua diploma de bacalaureat. Trebuie să urmez toate cursurile de la care am lipsit în liceu şi sunt puţin emoţionat din acest motiv. Dar voi merge până la capăt. Am multe momente de pauză în timpul filmărilor pe care mi le petrec în cabina mea şi, astfel, sper că voi reuşi să finalizez acest curs în aproximativ opt luni", a spus actorul american.

Mark Wahlberg, care avea şanse mari să fie primit în grupul pop-dance New Kids On The Block, din care făcea deja parte fratele său mai mare Donnie, a fost încarcerat pentru 45 de zile la Deer Island House of Correction din Boston, la vârsta de 16 ani, după ce a bătut un bărbat.

Starul american şi-a pus apoi ordine în viaţa personală şi s-a căsătorit cu Rhea Durham, cu care are patru copii: Ella, în vârstă de nouă ani, Michael, în vârstă de şase ani, Brendan, în vârstă de trei ani, şi Grace, în vârstă de doi ani.


Loading...