Fostul „iepuraș ” Playboy Simone Holtznagel (25 de ani) este cunoscută pentru formele perfecte și sânii uriași. Superba blondă poartă cupa F la sutien, dar susține că bustul ei imens este o povară pentru ea.


Simone Holtznagel le-a avertizat pe femeile care dores să-și mărească decolteul că lucrurile nu sunt chiar atțt de simple. Modelul a mărturisit că sânii mari înseamnă dureri continue de spate și un disconfort constant. 

Simone Holtznagel susține că ar renunța la sânii ei

simone-holtznagel.jpg

Simone Holtznagel
Simone Holtznagel poartă cupa F la sutien
Foto: Instagram

 

„Sunt posesoarea unor sâni cupa F și nu înțeleg de ce femeile vor să-și mărească bustul. Sânii mari sunt o povară. Te doar spatele și de cele mai multe ori trebuie să dormi într-un tricou scurt. Eu mi-aș sânii al naibii de ieftin, numai să scap de ei!”, a scris Simone Holtznagel pe Instagram. Deși se plânge din cauza lor, sânii uriași au fost cei care au propulsat-o în cariera de model. Fostul „iepuraș” s-a mutat în Los Angeles acolo unde activează ca fotomodel.

simone-hotznagel.jpg

Simone Holtznagel
Fostul „iepuraș” acuză dureri de spate din cauza sânilor mari
Foto: Instagram

 

Ea a devenit cunoscută în 2011, atunci când a participat la Australia's Next Top Model. De-a lungul carierei ei, Simone a pozat pentru nume mari, precum Guess și Playboy, dar a apărut și în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

simone-hotznagel2.jpg

Simone Holtznagel
Simone Holtznagel are sânii naturali
Foto: Instagram

 

Citește și

Goală pușcă! Așa face plajă femeia cu cei mai frumoși sâni din lume

Are cei mai frumoși sâni naturali și îi arată pe internet. Modelul a pozat topless

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: