Dwayne ”The Rock” Johnson nu mai poate purta pantalonii pe care îi avea în șifonier. Actorul de 48 de ani a postat o fotografie după un antrenament în forță, la sală. Dwayne a antrenat mușchii picioarelor (femurali, cvadricepși și gambe) și mărimea acestora face imposibilă îmbrăcarea cu blugi sau pantaloni normali. ”Pot spune adio pantalonilor mei slim-fit”, a glumit starul.


Dwayne ”The Rock” Johnson nu mai poate îmbrăca nădragii pe care îi are în dulap. Și asta pentru că mușchii picioarelor lui au explodat pur și simplu. Actorul are 1,96 metri înălțime și cântărește 118 kg și se menține în formă antrenându-se zilnic în sala de fitness pe care și-a amenajat-o singur la parterul vilei sale din Hawaii, unde locuiește cu familia și mama lui. Chiar dacă la final de săptămână mai dă iama în mâncare fast-food, Dwayne este foarte strict cu regimul și antrenamentele lui pentru că, zice el, ”odată cu înaintarea în vârstă trebuie să depui efort dublu pentru a avea aceleași rezultate pe care le aveai la 20 de ani”.

Dwayne Johnson ”trișează” și mănâncă de la fast-food

Actorul este foarte atent cu alimentația și are grijă să numere caloriile, să nu exagereze cu dulciurile sau carbohidrații și își calculează la miligram cantitatea de proteine și aminoacizi pe care o consumă zilnic. Duminicile însă își permite să cedeze în fața foamei și a poftelor. După 45 de minute de antrenament HIIT a comandat la finele săptămânii trecute hamburgeri cu cartofi prăjiți și s-a scuzat apoi în fața fanilor lui spunând că doar duminica are voie să se abată de la alimentația corectă. ”Am trișat în această duminică și am dat iama în cheese burgeri cu avocado, șuncă, ceapă, salată, roșii și ketchup. Am simțit nevoia să trișez un pic regimul alimentar pentru a mă premia pentru că mi-am dus la bun sfârșit programul pentru mușchii de la picioare”, a scris el pe contul de Instagram.

Citește și:

Dwayne Johnson, 48 de ani, s-a făcut coafeză cu mușchi. Ce l-a pus fiica lui să facă în timpul izolării la domiciliu

Dwayne ”The Rock” Johnson e topit după fiica lui de 5 ani. E în stare de orice pentru ea

Pandemia l-a obligat să se izoleze cu familia în Hawaii

Uriașul Dwayne Johnson are o avere estimată la 400 de milioane de dolari și e extrem de atent cu greutatea lui, încercând să o mențină la 118 kg, fără să aibă deloc grăsime. Pandemia i-a dat peste cap toate planurile și timp de un an de zile Dwayne Johnson s-a închis în casa din Hawaii cu familia lui. Actorul care are o avere de 400 de milioane de dolari s-a fotografiat în timp ce îi făcea coafura fiicei lui Jasmine de 5 anișori, în urmă cu aproape două luni. Asta în timp ce micuța Tiana Gia, de doi anișori, se afla în grija mamei ei, Lauren Hashian. Dwayne Johnson mai are o fiică din căsnicia cu Dany Garcia (1997-2008), pe Simone de 19 ani. El e însurat cu Hashian din 2019 și se declară un familist convins.

 
 
Loading...