„Familia Bundy”, serial filmat în perioada 1986 şi 1997 și difuzat în urmă cu peste zece ani și de PRO TV, i-a adus celebritatea actorului Ed O’Neill, interpretul rolului Al Bundy, ținut sub papuc de soția lui, Peg. Actorul a împlinit 72 de ani, dar nu și-a pierdut șarmul, fiind protagonistul unui alt serial tv cu priză la public.


După succesul înregistat, în urmă cu 21 de ani, cu ”Familia Bundy”,  Ed O’Neill a devenit răsfățatul regizorilor, care l-au distribuit în zeci de filme, dar în seriale tv, conștienți că prezența lui în orice producție le asigură din start succesul.

Actorul a încărunţit, s-a mai îngrăşat şi cu greu îl mai recunoști, la 72 de ani, vârstă pe care a împlinit-o pe 12 aprilie. Pentru cei care nu i-au mai urmărit cariera, vă spunem că, din 2009, actorul joacă într-un alt serial de comedie, „Modern Family”, în care parteneră îi este fermecătoarea Sofia Vergara.

al_bundy.jpg

al bundy si sofia vergara
Ed O'Neill, la filmări alături de Sofia Vergara
foto: Hepta

 

Ed îl interpretează, de peste 212 episoade, pe Jay Pritchett, soţ şi tată, care trece prin tot felul de peripeții amuzante, pe care le tratează cu umor. Actorul a fost surprins zilele trecute în Los Angeles, la filmările pentru această producție tv, difuzată în America, alături de actrița Sofia Vergara. Ei filmau o scenă în care sărbătoreau, pe 4 iulie, Ziua Națională a Statelor Unite ale Americii.

loading...
Loading...