În zilele noastre, presiunea de-a reuși, problemele din copilărie, traumele emoționale, frica și firea sensibilă nu fac casă bună pentru un psihic perfect sănătos.


Anxietatea (care include și fobii ori atacuri de panică) este deja o tulburare emoționale care nu ocolește pe nimeni și care necesită tratamente luate în serios. Din fericire, există multe soluții la îndemână, mai ales naturale.

Și, de vreme ce spuneam că poate afecta pe oricine, hai să aflăm mai multe despre vedetele care suferă de de anxietate și atacuri de panică și care trec prin aceleași probleme ca „oamenii normali”.

Emma Stone a povestit sincer despre episoadele de panică suferite în copilărie. “Prima oară am avut un atac de panică acasă la un prieten, când credeam că toată casa va arde. Am sunat-o pe mama, care m-a adus acasă, iar în următorii trei ani nu s-au oprit episoadele. O rugam pe mama să îmi spună exact cum va decurge ziua, ca după 30 de secunde să o întreb din nou. Aveam nevoie să știu că nu moare nimeni și că nimic nu se schimbă”, a declarat ea pentru Wall Street Journal.

Vezi pe www.okmagazine.ro ce alte vedete suferă de anxietate și atacuri de panică!

Loading...
Citeste tot despre: