Multe vedete apreciate de mii de oameni au decis să îşi pună capăt zilelor la o vârstă fragedă, atunci când cariera lor se afla la apogeu, lăsând în urmă doar semne de întrebare şi foarte multă durere. Un nou film documentar, care va fi lansat în curând, abordează subiectul bolilor mintale şi a presiunii pe care o resimt artiştii pe măsură ce devin cunoscuţi şi idolatrizaţi de oameni din întreaga lume.


Filmul va aborda subiectul bolilor mintale şi a presiunii pe care faima o pune asupra tinerilor apreciaţi din industria muzicală. 27 Gone Too Soon relatează întâmplări din viaţa cântăreţilor care s-au stins din la vârsta de 27 de ani, printre care se numără Jimi Morrison, Jimi Hendrix, Amy Winehouse, Kurt Cobain. Filmul include poveştiri legate de cariera acestora, fragmente din interviurile realizate cu aceştia, dar şi alte discuţii libere realizate cu numeroşi critici şi psihologi care încearcă să explice de ce unii aleg să îţi pună capăt zilelor, deşi în aparenţă au tot ce îşi poate dori oricine.

rs-197058-74284511.jpg

foto
James Douglas Morrison este doar unul dintre cei care a murit la 27 de ani
Foto:Getty

Documentarul promite să abordeze subiecte mai puţin dezbătute, considerate tabu chiar şi în societatea zilelor noastre, precum dependenţa de droguri şi problemele de factură psihică. Telespectatorilor le este promisă o excursie în lumea cu suişuri şi coborâşuri a industriei muzicale, scăldată în intrigi, alcool şi abuz de substanţe interzise. Sinopsisul filmului este cât se poate de interesant."

tmp_3vy9yt_b71decb8e89084de_gettyimages-3303793.jpg

FOTO
Jnais Joplin a murit în urma unei supradoze de heroină
Foto:Getty

Brian Jones, Janis Joplin, Jim Morrison, Jimi Hendrix, toţi au murit la vârsta de 27 de ani între 1969 şi 1971. La vremea aceea, coincidenţa vârstei a dat naştere unor dezbateri, dar ideea unui club 27 nu a apărut clar conturată decât după ce Kurt Cobain s-a sinucis, împuşcându-se, două decenii mai târziu. Ideea a început să fie îmbrăţişată de public, iar moartea lui Amy Winehouse nu a făcut decât să întârească miturile care deja circulau în jurul morţii la 27 de ani. Acest grup de artişti reprezintă doar o parte dintre cântăreţii care au murit, iar filmul încearcă să abordeze fenomenul acestor staruri mediatizate şi transformate în mit", sunt informaţiile oferite, potrivit independent.co.uk. 

cliima20100201_0005_1.jpg

foto
Amy Winehouse s-a lupat cu dependenţa de alcool
Foto:Getty

Gary Nulman a oferit o scurtă opinie despre documentar. "Am văzut extrem de multă dorinţă de distrugere şi de autodistrugere în oamenii pe care i-am întâlnit, însă nu aveam habar că 27 este vârsta la care atât de mulţi au decis să plece dintre noi. Cu siguranţă, vârsta este o perspectivă interesantă de a încerca să explici acest fenomen al sinuciderii şi ce i-a împins pe atât de mulţi artişti să aleagă acest drum fără de întoarcere".

 
 
Loading...