Afacerile se păstrează în familie! Noua iubită a lui Brooklyn Beckham, Hana Cross, a ajuns rapid la inima „mamei soacre”, Victoria, care profită de faptul că aceasta e model și „i-a dat de lucru”. Victoria Beckham i-a propus „norei” ei să-i promoveze noua linie vestimentară, iar fotomodelul a acceptat fără să clipească, doar e bine să fii în grațiile mamei alesului inimii tale!


Victoria Beckham a profitat de faptul că iubita fiului ei, Brooklyn, este model, așa că a găsit soluția perfectă pentru a-și promova noua linie vestimentară, fără a investi prea mult în imaginea brand-ului care poartă numele vedetei. Hana Cross este îndrăgostită lulea de fiul cel mare al lui David Beckham, cel puțin dacă ne luăm după declarațiile de dragoste pe care i le face acestuia pe rețelele de socializare, așa că nu îi refuză nimic mamei acestuia, Victoria, potrivit dailymail.co.uk

hana-cross-.jpg

Hana Cross a purtat în cadrul unui eveniment o ținută creată integral din obiectele vestimentare ce poartă numele Victoriei Beckham
Foto Instagram

Iubita lui Brooklyn Beckham îi face reclamă Victoriei

Pentru promovarea noilor sale creații vestimentare, Victoria a decis să o folosească pe iubita de 21 de ani a fiulului ei drept model. Hana Cross s-a îmbrăcat în hainele create de fosta membră a trupei „Spice Girls” și a apărut rapid pe rețelele de socializare are Victoriei, care s-a mândrit cu ținuta propusă de ea, dar și cu „noua cucerire” a băiatului ei cel mare, în vârstă de 19 ani.

Hana Cross a purtat în cadrul unui eveniment o ținută compusă în întregime de mama iubitului ei, formată dintr-o jachetă lejeră, supradimensionată și cu imprimeu de camuflaj, combinată cu un tricou simplu alb, accesorizat cu un lanț, și niște pantaloni de piele. „Hana arată foarte bine în jacheta, bluza și pantalonii mei preferați de piele, din linia mea vestimentară”, a scris Victoria Beckham ulterior pe rețelele de socializare.

brooklyn-beckham-iubita-hana-cross.jpg

Brooklyn Beckham, alături de iubita lui, Hana Cross
Foto Instagram

Soția lui David Beckam a lucrat, de asemenea, în colaborare cu o firmă cunoscută de haine și încălțăminte, iar Hana și-a arătat suportul și de această dată. Modelul a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care purta o căciulă și o jachetă din linia sport a vedetei. „Imi iubesc noua căciulă și jacheta mea marca Victoria Beckham”, a scris aceasta pe Instagram.

Lucrurile par să meargă foarte bine între Brooklyn și Hana, care formează un cuplu de câteva luni. Modelul publică pe rețelele de socializare multe imagini în care apare alături de iubitul ei, iar ultima oară aceasta i-a făcut o declarație de dragoste lui Brooklyn, dezvăluind pe Instagram că îl iubește.
 

 

Loading...