Bombă! Brad Pitt a câştigat custodia comună împreună cu Angelina Jolie asupra copiilor lor. Judecătorul a respins acuzaţia că actorul l-a agresat pe fiul său cel mare.


Victorie uriaşă pentru Brad Pitt! Actorul, în vârstă de 57 de ani, a luptat în justiţie timp de aproape cinci ani pentru a obţine drepturi egale împreună cu fosta soţie, Angelina Jolie (45 de ani), asupra celor şase copii ai lor: Maddox, de 19 ani, Pax, de 17 ani, Zahara, de 16 ani, Shiloh, de 14 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, de 12 ani. Şi verdictul de luni, 26 mai, a fost în favoarea sa. Judecătorul a decis ca el şi Angelina să aibă custodie comună. ”Este atât de uşurat. Singura lui dorinţă a fost de a petrece mai mult timp împreună cu copiii. Angie a făcut tot posibilul să nu obţină acest lucru”, a spus o sursă pentru ziarul ”Daily Mail”. Angelina va continua însă lupta în justiţie, contestând decizia judecătorului. Avocaţii ei au spus că acesta nu a luat în considerare ”nevoile sau dorinţele copiilor”, ceea ce este o violare a codului legal ce permite minorilor cu vârste între 14 şi 17 ani de a depune mărturie.

gettyimages-1178257264_1.jpg

Angelina, împreună cu copiii, Pax, de 17 ani, Shiloh, de 14 ani, Vivienne, de 12 ani, Zahara, de 16 ani, și Knox, de 12 ani

Însă judecătorul John Ouderkirk a dat verdictul după luni bune în care martori şi angajaţi din seviciile sociale i-au intervievat pe copii. ”Angelina nu are obiecţii asupra custodiei comune, ci alte chestiuni o îngrijorează. Însă procedurile din justiţie sunt închise şi pecetluite”, a spus o sursă. Echipa legală a actriţei a susţinut că judecătorul a neglijat dovezile depuse în justiţie privitoare la siguranţa şi binele minorilor. Echipa legală a lui Pitt a replicat că procedurile au fost corecte şi s-au desfăşurat cu minuţiozitate pe parcursul a şase luni. Angelina a dat divorţ de Brad în 2016, după 2 ani de căsnicie şi 12 ani de viaţă comună, citând ca motiv ”sănătatea familiei”.

Ea l-a acuzat pe Brad că l-a agresat pe fiul lor cel mare, Maddox, care pe atunci avea 15 ani, în timpul unui zbor cu avionul din Franţa spre Los Angeles. Judecătorul a respins acuzaţia pe motiv de lipsă de credibilitate. Brad şi Angelina se mai ”războiesc” şi pentru împărţirea bunurilor comune. În prezent, el are averea de 300 de milioane de dolari, iar ea are în conturi 120 de milioane de dolari.

 
 
Loading...