Un faimos rapper din Statele Unite ale Americii se confruntă cu o problemă cel puţin ciudată după ce o femeie care a fost selecţionată  pentru a apărea într-unul din clipurile sale a decis să-l dea în judecată, susţinând că în timpul filmărilor a fost agresată sexual de un bărbat îmbrăcat într-un costum galben de iepure.


Potrivit TMZ, femeia susţine că a fost selecţionată să apară în clipul Make it Nasty al rapperului Tyga, cunoscut şi pentru colaborările sale cu Justin Bieber. Numele ei este Allison Brown şi a decis să îl dea în judecată pe Tyga pentru ceea ce i s-a întâmplat pe platoul unde s-a turnat clipul interzis minorilor.

Allison susţine că în timpul filmărilor un bărbat îmbrăcat într-un costum galben de iepure a început să-şi frece penisul de posteriorul ei iar alt bărbat a apucat-o agresiv de sâni.

Rapperul a acuzat că a permis aşa ceva nu a făcut niciun comentariu, în ciuda faptului că există mai multe femei care apar în acest clip care au făcut acelaşi timp de plângeri împotriva lui.

18+! VIDEO


Tyga - Make It Nasty (Uncensored) from Tim Völker on Vimeo.

Loading...