Enrique Iglesias și fosta tenismena Anna Kournikova formează un cuplu de 19 ani și sunt mai fericiți ca oricând, judecând după ultimul clip video încărcat de către artistul de origine hispanică. Anul 2020 a adus un nou membru familiei, micuța Masha, care se pare că a moștenit talentul la dans de la tatăl său. Iată imaginile care au topit inimile internauților!


Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru a doua oară în luna februarie și sunt cât se poate de fericiți. Relația lor este una solidă, care a depășit testul timpului și pe care preferă să o țină departe de ochii curioși. Din când în când, cei doi părinți se mândresc cu urmașii lor pe rețelele de socializare, iar ultimul videoclip încărcat de Enbrique este unul care poate topi inima și celui mai insensibil privitor. 

entique-cu-bebelusul.jpg

enrique
Masha a venit pe lume în luna februarie
Foto Arhivă personală

În imaginile făcute publice de către artist, vedeta este chiar cel mai nou membru al familiei, fiica de două luni pe nume Masha. În videoclip, Enrique o ține de mănuțe pe fetiță și dansează pe acordurile melodiei We are Young, aparținând formației britanie Fun. Așa cum era de aștreptat, reacțiile pozitive nu au întârziat să apară, iar imaginile au primit numeroase comentarii de apreciere. 

Enrique Iglesias și Anna Kournikova sunt împreună din 2001

annaover_0.jpg

anna kournikova si enrique
Anna Kournikova și Enrique formează un cuplu din 2001
Foto Gettyimages

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias şi fosta tenismană rusă Anna Kournikova mai au doi copii gemeni, un băieţel, Nicolás, şi o fetiţă, Lucy. în vârstă de doi ani. În 2017, cuplul a reuşit să ascundă complet de presă sarcina până ce micuţii au venit pe lume.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

 

 
 
Loading...