În contextul pandemiei de coronavirus, mai multe vedete internaționale și nu numai au apelat la rețelele de socializare pentru a-și sfătui urmăritorii să urmeze cu strictețe indicațiile autorităților din această perioadă.


Având în vedere influența pe care o au, celebritățile s-au gândit că ar fi bine să ajute și ele în încercarea de oprire a răspândirii temutului virus.

Acesta este și cazul actorului Arnold Schwarzenegger, care a publicat în mediul online un filmuleț amuzant, în care apare alături de cele două animale de companie mai „neobișnuite” ale sale, și anume un ponei și un măgar.

Arnold încearcă să sublinieze că statul în casă nu e atât de rău până la urmă, mai ales pentru cei care au parteneri de joacă patrupezi. 

Arnold Schwarzenegger s-a autoizolat în casă alături de poneiul și măgarul său

În filmarea realizată alături de măgărușul Lulu și poneiul Whiskey, Arnold Schwarzenegger le explică fanilor săi că nu este nimic rău în a petrece timpul în casă, având în vedere posibilele urmări, și îi roagă să se gândească și la cei care au trecut deja de o anumită vârstă, precum el, care prezintă un risc mai mare în fața bolii.

Este important să stați în casă, pentru că există restricții acum. Nimeni nu are voie să iasă. În special cineva care are 72 de ani (se referă la el). După 65 de ani, nu mai ai voie să ieși din casă în California. Deci stăm și mâncăm acasă", spune Schwarzenegger. „Nu ieșim, nu mergem la restaurant, nu mai face astfel de lucruri", adaugă actorul. Potrivit lui Arnold Schwarzenegger, adunările publice și sălile de sport trebuie evitate acum.

Schwarzenegger le-a transmis celor 4,4 milioane de fani de pe Twitter că trebuie să aibă grijă să nu-i infecteze pe cei mai bătrâni prin contactarea virusului. „Stați acasă cât de mult puteți. Vom trece de asta împreună", mai spune Arnold Schwarzenegger în filmarea în care apare alături de cele două animăluțe ale sale, adorabile de altfel.

 
 
Loading...