Gangsterii au fost întotdeauna un subiect de filme bune, iar în cele ce urmează, vei găsi cele mai bune filme cu mafie pe care să le vezi și să le revezi, scrie publicația online Playtech.ro.

Filme cu mafie, cu băieți răi și cu băiețeală au apărut încă de la începutul secolului trecut. Pe măsură ce a trecut timpul, acestea nu au făcut altceva decât să devină mai bune. În prezent, cele mai bune filme cu mafioți la care te-ai putea uita au chiar câteva decenii vechime. Rămân, însă, filme de referință pe care să le urmărești când ai chef de ceva bun.

Filmul "Nașul"

Godfather e, fără îndoială, cea mai bună serie de pelicule cinematografice cu mafioți la care te-ai putea uita. Într-adevăr, al treilea film din serie este ceva mai slab decât celelalte și, după unii, poate că nici n-ar fi trebuit să existe. Totuși, al treilea film reușește să lege povestea pe care începi s-o vezi în primele două filme. Nașul e, în final, povestea singurătății către care Michael Corleone se îndreaptă cu fiecare decizie pe care o ia.

Primul dintre filme este și cel mai bun, urmărindu-l pe Marlon Brando în emblematicul rol de Naș. Al doilea dintre cele trei filme ne plimbă în prezentul lui Michael ca Don și în trecutul lui Vito, în tinerețea destul de grea, din anii ’20 ai Americii. Al treilea film ne arată imperiul care tinde spre legalitate, construit de Michael de-a lungul a mai bine de douăzeci de ani.

Vezi aici lista completă cu cele mai bune filme cu mafie din cinematografia mondiala.

 
 
Loading...