„Home alone” vine din nou pe micile ecrane, ca să-ți aducă aminte că se apropie Crăciunul. Deși ai văzut aventurile lui Kevin, nu strică să te mai amuzi o dată.


Când spui Crăciun, spui „Home alone” („Singur acasă”) și e de înțeles de ce. Pro TV ne-a însămânțat asta în mintea noastră și poate singura bucurie pe care ți-o oferă TV-ul în această perioadă magică este difuzarea celor două filme cu Macaulay Culkin. În orice caz, Crăciunul este despre timpul petrecut cu familia și prietenii și despre vacanță, iar „Singur acasă” le are pe toate, doar că prezentate sub o altă manieră.

Poate că ăsta-i și motivul pentru care filmul este atât de îndrăgit de cinefili și, cu siguranță, viitoarele generații vor crește cu el.

Filmul „Singur acasă” este la fel de cunoscut ca Titanic, dacă nu mult mai popular. Oricine a văzut măcar o scenă în care  Kevin McCallister, băiețelul pistruiat și cu chip de îngeraș, este în acțiune sau dacă nu a văzut sigur a auzit de la prieteni. Dacă n-ai fost curios până acum să vezi despre ce-i vorba cu acest băiețel și cu familia lui, ține cont că pe 9 decembrie Pro TV începe seria filmelor cu „Singur Acasă 1” și va continua cu restul până de Crăciun, așa că ai timp berechet să prinzi din urmă restul generației.

Vezi AICI ce este „Singur acasă” și când a apărut!

 

 

 

 
 
Loading...