Pelicula "Fifty Shades of Grey" a dominat fără drept de apel box-office-ul românesc! 145.886 de români au fost seduși de filmul care a avut lansarea în weekendul care tocmai a trecut, (de Ziua Îndrăgostiţilor).


Încasări record la "Fifty Shades of Grey", de peste 2.770.000 lei! Numărul spectatorilor a fost imens în primele două zile de la lansarea lui pe piaţa românească: 145.886 de români.

Filmul "Fifty Shades of Grey", număr impresionant de telespectatori

Aproape 70 la sută dintre spectatorii români care au mers la cinema în weekendul 13-15 februarie au ales povestea lui Christian și a Anastasiei, doi oameni care se întâlnesc printr-o întâmplare a sorții, și descoperă, apoi, că fiecare devine punctul vulnerabil al celuilalt.

"Fifty Shades of Grey", un real succes cinematografic

Fără efecte speciale, fără conversie în 3D sau IMAX, cel mai așteptat film al anului a sedus publicul român, dominând fără echivoc topul încasărilor din cinematografe, fiind cel mai de succes film non-3D lansat vreodată în România și filmul cu cel mai bun weekend de lansare distribuit de Ro Image 2000 în cei 17 ani de existență.

Fifty Shades of Grey

Scene cenzurate în "Fifty Shades of Grey"

Filmul "Fifty Shades of Grey", de Sam Taylor-Johnson, o ecranizare a romanului omonim al lui E. L. James, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, având în vedere faptul că scenele cu sex din acesta cumulează 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. Cu toate acestea, există în filmul "Fifty Shades of Grey" scene cenzurate, din diverse motive ce țin de pudoare.

Povestea siropoasă a filmului o prezintă pe Anastasia Steele, o studentă în vârstă de 22 de ani, încă virgină, care cedează în faţa şarmului şi a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey.

Loading...