Sunteţi curioşi să aflaţi prin ce aventuri vor mai trece Mărlanu, Ema, Pupăză, Vandamme, dar şi celelalte personaje îndrăgite din serialul “Trasniţii”? Vei afla chiar acum!


Premoniţie sau blestem

Pupăză înţelege greşit de la o vrăjitoare că va muri peste câteva zile. Le povesteşte celor din casă ce s-a întâmplat. Aceştia încearcă să-i facă pe plac pentru a pune mâna pe moştenire. Îmbrăcându-se neglijent ca să nu-l mai atragă pe Vandamme, Ema ajunge de nerecunoscut. Ce se întâmplă când gaşca ajunge la concluzia că Pupăză le-a jucat o farsă, veţi vedea la „Trăsniţii” pe 17 octombrie, de la ora 22.30, numai la Prima TV!

Embargo la sex

Ema e convinsă de Teo că a devenit alergică la Vandamme. Se mută prin toate paturile numai ca să nu doarmă cu el. Ajungând în patul lui Pupăză, stârneşte gelozia lui Vandamme. Mârlanu’ cere mită de la diverse firme de construcţii ca să câştige licitaţia pentru realizarea Catedralei Neamului, crezând că se va ocupa de şantier în calitate de patriarh şi ministru al cultelor. Ce se întâmplă mai departe, veţi vedea la “Trăsniţii”, în data de 18 octombrie.

Dex-ul şi campania

Pupăză ţine primul discurs la sediul de campanie. Gina îl ameninţă că va intra peste el în direct dacă nu-şi recunoaşte copilul. Mârlanu’ trebuie să-i furnizeze lui Pupăză câte un cuvint cheie din sfera ecumenică pentru fiecare discurs electoral. Gogoaşe încearcă să o convingă pe Gina că poate fi un bun tată pentru copilul ei. Cum se încheie povestea, veţi vedea la “Trăsniţii” pe 19 octombrie, numai la Prima TV!

_mg_0038_ref.jpg

Toni Ionescu, unul dintre cei mai îndrăgiţi actori din "Trăsniţii"
Toni Ionescu, unul dintre cei mai îndrăgiţi actori din "Trăsniţii"
Sursa foto: Prima TV

 

 
 
Loading...