Frumoasa actriţă din Terminator 3, Kristanna Loken, prezentă de două zile în România pentru gala Superkombat de la Mamaia, l-a făcut fericit pe un medic stomatolog din Capitală când i-a bătut la uşa cabinetului.


Îmbrăcată lejer, degajată și zâmbitoare, Kristanna a venit pentru o consultaţie, aflând că în ţara noastră serviciile stomatologice sunt mai ieftine decât în alte ţări, dar de calitate. Prima oprire a fost în centrul de radiologie a Centrului de Excelenţă în Implantologie Dentară, unde dr. Ionuţ Leahu i-a „scanat” dantura, pentru a vedea dacă dinţii ei sunt sau nu de „terminator”. A aflat rezultatul în 9 secunde. Răspunsul – da, are dinţi sănătoşi şi frumoşi, precum şi un zâmbet care îi „termină” pe toţi bărbaţii din preajmă.

_op_3164.jpg

Kristanna s-a împrietenit cu Dr. Leahu
Kristanna s-a împrietenit cu Dr. Leahu

Dr. Leahu a mai consultat-o şi cu un aparat care descoperă rapid leziunile pre-canceroase, iar frumoasa actriţă de la Hollywood a rămas impresionată. „Nici nu ştiam că există aşa ceva, nu am mai văzut, în cabinetele din SUA. Am vrut să fiu prevăzătoare, ştim cu toţii cazul lui Michael Douglas”, a declarat pacienta.

Medicul a rămas şi el impresionat de modul prietenos, cald şi impecabil în care s-a comportat vedeta cu toţi cei prezenţi, adunaţi să o admire şi să se pozeze cu ea.

poza_1.jpg

A primit şi sfaturi preţioase
A primit şi câteva sfaturi preţioase
Loading...