X-Files s-ar putea să fie serialul care ți-a marcat copilăria, în funcție de vârsta pe care o ai și de pasiunea pentru SF-uri, iar în 2018 revine la TV.

Sezonul 10 din X-Files a fost difuzat anul trecut sub forma unei serii limitate de șase episoade. La momentul respectiv, se aniversau 15 ani de la finalul serialul original care a făcut furori la nivel global și continuă să fie difuzat pe mai multe posturi TV. Cum era de așteptat, finalul sezonului 10 a ridicat un amalgam de întrebări care au rămas fără răspuns și, din câte se pare, nu mai avem mult de așteptat până când le vom lămuri.

Trailerul pentru serialul X-Files a fost publicat în acest weekend în cadrul New York Comic Con. Existența noului sezon a fost făcută publică în luna aprilie a acestui an și tot atunci a început producția. Echipa responsabilă de serialul original va reveni din nou pe ecrane și în spatele camerelor. Chris Carter, creatorul X-Files va ocupa poziția de producător executiv, în timp ce Gillian Anderson și David Duchovny ne vor aduce din nou aminte de ce sunt atât de mulți fani ai agenților FBI Mulder și Scully.

Vezi VIDEO AICI

 

 

 

 
 
Loading...