S-au iubit în anii '90, când Mihaela Rădulescu nu era o vedetă de televiziune, iar acum apar din nou împreună. Fosta prezentatoare a "Duminicii în familie" şi Dan Chişu au fost filmaţi în pat, iar scena poate fi văzută într-o nouă peliculă românească înţesată cu VIP-uri.


Comedia "Selfie" va apărea pe marile ecrane începând cu 9 mai şi are o distribuţie impresionantă. În rolurile principale apar Răzvan Vasilescu, Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Alina Chivulescu (Bela din "La bloc"), Nicoleta Luciu şi Mihaela Rădulescu.

"Cu Dan Chişu, după 20 de ani, în acelaşi pat. Nu ca în ăia 5 ani cât am fost lovers, ci cu un motiv mult mai logic. Nu vă ambalaţi, n-o să vedeţi nimic hot", spunea fosta prezentatoare tv în timpul filmărilor.

Fanii vor mai avea o surpriză, pentru că în rolurile unor vânzători de pepeni îi vor vedea pe simpaticii Smiley (30 de ani), şi Alex Velea (29 de ani), care apar în pielea goală chiar pe afiş. Cei doi nu sunt la primele experienţe ca actori , căci au mai jucat în „Naşa" şi „Un film simplu".

În "Selfie" mai apar Răzvan Fodor şi Florin Călinescu.

CLIIMA20140330_0033_1.jpg

Afişul filmului «Selfie»

Noua producţie e regizată de iubita lui Adrian Sârbu, Cristina Jacob (23 de ani), şi realizată de MediaPro Distribution.

 
 
Loading...