Deşi este însărcinată şi aşteaptă un copil de la Ducu Ion, se poate spune că Ioana Blaj mai are un iubit. Un iubit din tinereţe, la care s-a întors pentru filmările noului ei proiect.


Ioana Blaj şi Paul Ipate sunt din nou împreună. Cum este posibil aşa ceva? Ei bine, cei doi formează din nou un cuplu, dar doar pe plan profesional.

buiona.jpeg

Ioana Blaj şi Ducu Ion
Ioana Blaj şi Ducu Ion

Vara trecută au început filmările pentru „Cuscrii”, o comedie în care rolurile principale sunt interpretate de Ioana Blaj (28 de ani) şi Paul Ipate (29 de ani), foşti iubiţi în realiate dar şi într-o campanie de spoturi publicitare la o telefonie mobilă. Ea o joacă pe Mariana Vrâanceanu, iar el pe Ionuţ Ungureanu, un cuplu care îşi doreşte să se căsătorească, însă au parte de întâmplări ciudate.   

cuscrii-821670l.jpg

Afişul filmului "Cuscrii"
Afişul filmului "Cuscrii"

"Era începutul verii lui 2013 când s-a strigat pentru prima oară “MOTOR!” la pelicula “Cuscrii”. Totul era organizat pentru un proiect frumos care promitea să aducă bună dispoziţie şi chef de muncă în cele trei săptămâni de filmare. Povestea aduce în atenţie din nou tematica deja omniprezenta în spaţiul cinematografic romanesc, cea a comunismului şi a rămăşitelor acestuia, cu mentiunea importanta, aceea că povestea filmului tratează într-o cheie dulce-amară drama unui ins care a fost ciomăgit la Revoluţie şi care are surpriza vietii lui saă-l întâlnească pe “terrorist” chiar în casa cuscrilor. Mai précis, cuscrul e nimeni altul decat teroristul violent de la Revoluţie.  Cvadruplu de actori e format din Mircea Diaconu şi Luminita Gheorghiu (familia înstărită care îşi mărită fata cea mica) şi Marian Râlea şi Gabriela Popescu (provincialii veniţi de la Piteşti ca să se cunoască cu socri). Scenariul e  semnat de Iulian Postelnicu si Alexandru Papadopol iar filmul e regizat de Radu Potcoava El face şi o sinteză personală a muncii la acest film, totul i-a fost clar de la bun început: “Cam jumătate din actori îi aveam deja în minte, doar i-am sunat şi au fost foarte drăguţi şi au acceptat, pentru cealaltă jumătate am tot dat castinguri, mai ales pentru cuplurile de tineri. Într-un final, cred că am făcut alegerile potrivite”, spune regizorul filmului.

_97b9697.jpg

Imagine din filmul "Cuscrii"
Imagine din filmul "Cuscrii"

Cine e cu cine?

În realitate Iona Blaj a început o relaţie cu regizorul Ducu Ion cu care a şi rămas însărcinată, iar Paul Ipate are de ceva timp o relaţie cu Jojo. Cei doi au rămas buni prieteni, iar anul acesta se poate spune că a fost anul lor în cinema. Şi asta pentru că Ioana a avut parte de premiera filmului „America, venim” iar acum joacă în „Cuscrii”. Paul Ipate, la rândul lui, apare în mai multe spectacole la teatru, a jucat în serialul „O săptămână nebună” de la Pro TV şi va apărea în filmele „Q.E.D” şi „Cuscrii”.   

Loading...