Celebra creatoare de modă Zina Dumitrescu a murit joi, 28 martie, în jurul orei prânzului, la vârsta de 82 de ani, în azilul de bătrâni unde și-a petrecut ultimii 7 ani din viață, confruntându-se cu problemele de sănătate specifice vârstei și luptându-se chiar și cu o depresie care îi întunecase judecata „doamnei modei româneşti”.


Deși majoritatea admiratorilor vedetei ar fi vrut să o conducă pe aceasta pe ultimul drum creștinește, cu slujbă de înmormântare, se pare că fiul creatoarei de modă are alte planuri în acest sens. 

Trupul neînsufleţit al celebrei creatoare de modă ar urma să fie incinerat sâmbătă, 30 martie. În acest moment, se presupune că trupul Zinei Dumitrescu este depus la INML, iar cine vrea să-i aducă îndrăgitei creatoare de modă un ultim omagiu o poate face în decursul zilelor de vineri și sâmbătă, în intervalul orar 08:00-09:00.

„Dana Săvuică a fost prezentă în urmă cu câteva ore la Institutul Naţional de Medicină Legală, probabil pentru a-i aduce un ultim omagiu creatoarei de modă. S-au vehiculat o mulţime de speculaţii, s-a scris că ar urma să fie înmormântată la cimitirul Belu din Capitală, după care că ar urma să fie incinerată mâine în jurul orei 09;00. Sau că trupul ei ar fi fost adus la Crematoriul Vitan Bârzeşti (...) 

catalin-negreanu-fiu-zina.jpg

Fiul Zinei Dumitrescu a decis să o incinereze pe aceasta, deși creatoarea de modă și-a dorit să fie înmormântată lângă mama ei
Foto: Acasă TV

Dana Săvuică a încercat să pătrundă în incinta institutului, însă paznicii au sfătuit-o să se întoarcă deoarece nu era nimeni acolo. Acesta din urmă susţine că trupul neânsufleţit al Zinei Dumitrescu nu se află la crematoriu”, a declarat unul dintre reporterii Antena Stars, prezent în faţa crematoriului Vitan Bârzeşti, potrivit Spynews.

Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu, a fost la orele dimineţii în decursul zilei de vineri, 29 martie, să ridice trupul neînsufleţit al mamei sale. Se pare că deși creatoarea de modă și-a dorit să fie înmormântată lângă mama sa, băiatul ei a decis să o incinereze pe aceasta. Mai mult decât atât, deși fostele eleve și prietene ale Zinei, Dana Săvuică și Daniela Androne, au tot umblat pe la INML și crematoriu ca să îi prezinte un ultim omagiu vedetei și să clarifice situația, după ce s-a speculat iniţial că trupul său neînsuflețit a fost dus la o firmă obscură de pompe funebre, apoi că ar fi înmormântată la cimitirul Belu unde zina Dumitrescu are două locuri de veci, locația trupului vedetei a fost necunoscută pentru o perioadă de timp. Ulterior, s-a aflat că  fiul ei a decis să o incinezere în cele din urmă și nu îşi doreşte să asiste nimeni la această ceremonie. 

 

 
 
Loading...