Data de 14 februarie nu este pentru cântăreață doar o dată a celebrării iubirii, ci are o semnificație mult mai mare pentru artistă. Astăzi vedeta sărbătorește și doi ani de la cununia civilă cu Gabi Bădălău, dar și ziua în care și-a botezat primul copil, Gabriel, născut în 2014.


Artista se află în culmea fericirii și a ținut să împărtășescă asta cu fanii ei. „Astăzi se împlinesc 2 ani de la cununia noastră civilă, dar și de la botezul lui Gabriel!??? 2 ani frumoși, plini de surprize și de bucurii alături de familia noastră frumoasă, alături de Gabriel, iar acum și de bebelusul nostru Nicolas. Multumim lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a oferit, părinților pentru că ne-au fost mereu alături și ne-au dat sfaturi frumoase de viitor, soțului meu minunat pentru răbdare, înțelegere, bunătate și iubire! Vă iubesc, sunteți totul pentru mine!”, a scris vedeta pe contul ei de Facebook.

claudiei_patrascanu.jpg

claudia si sotul ei
Claudia Pătrășcanu alături de soțul ei
foto: arhiva personală

Artista a marcat evenimentul, publicând fotografii de la cununia civilă cu Gabi Bădălău, dar și de la botezul primului copil.

claudiei_patrascanu_la_nunta.jpg

claudia patrascanu la cununie
Claudia Pătrășcanu alături de soțul ei, Gabi Bădălău
foto: arhiva personală

claudiei_patrascanu_botez.jpg

claudia patrascanu la botez
Claudia Pătrășcanu alături de soțul ei, Gabi Bădălău, la botezul primului copil
foto: arhiva personală

Claudia Pătrășcanu este o cântăreață care a activat în mai multe trupe. În prezent, artista cântă solo și se ocupă de afaceri. Artista mai are un băiețel, Nicolas Mihail.

claudiei_patrascanu_bote.jpg

claudia patrascanu
Claudia Pătrășcanu radiază, alături de ursitoare
foto: arhiva personală

claudiei_patrascanu_nasii.jpg

claudia patrascanu la botez
Claudia Pătrășcanu e în culmea fericirii
foto: arhiva personală
Loading...