După un an plin Adora a lansat de curând un colind pe care l-a înregistrat solo dar şi alături de îndrăgita Ozana Barabancea, jurata de la “Te cunosc de undeva”.


A avut o perioadă plină de concerte, emisiuni tv şi şedinţe foto însă acum a pregătit o surpriză de iarnă pentru toţi fanii ei. Este vorba e un colind pe care l-a înregistrat în engleză dar şi în română alături de o persoană specială. Deocamdată l-a lansat pe cel în engleză iar piesa surpriză va urma în câteva zile. “Anul acesta am vrut să fac o surpriză adorabililor mei şi să vin cu o creaţie originală de Crăciun. Mi-a plăcut din prima refrenul şi l-am reţinut imediat. Marian Nica şi Adi Georgescu sunt responsabili pentru "Our Christmas". Totul s-a întâmplat foarte repede, a două zi am decis să merg în studio şi să îl înregistrez, după care am hotărât să facem şi o varianta în limba română.

cu_bradul.jpg

Adora cu bradul!
Adora cu bradul!

Pentru promovarea acestei piese am făcut şi o şedinţa foto deosebită. Decorul a fost magic şi ţin să mulţumesc pe această cale Centrului de Design Ethan Allen pentru găzduire. Rochia roşie superbă e creaţia Alexandrei Barna, iar Daniel Ene a reuşit să capteze cele mai frumoase cadre. Sper că publicul se va bucură de piesă şi va aprecia că artiştii încearcă să vină mereu cu ceva nou că să încânte sufletele oamenilor. Pentru varianta în limba română am invitat-o pe Ozana Barabancea să cânte alături de mine, ea fiind o artistă desăvârşită şi un om deosebit. A zis "Da" fără nici o ezitare şi îi mulţumesc! Zilele acestea intenţionăm să facem un videoclip pentru "Crăciunul" (varianta românească a piesei)", ne-a spus Adora.

 

cuozana.jpg

Adora alaturi de Ozana Barbancea
Adora alaturi de Ozana Barbancea

 

Iar Ozana Barabancea ne-a povestit cum a decurs colaborare. “Cea mai bună idee, să facem un colind împreună, eu cu Adora. Suntem genul de persoane aflate pe aceeaşi lungime de undă şi se pare că înţelegându- ne aşa de bine, ăsta e doar un început frumos. Să fie de bucurie pentru oamenii cu suflet luminat şi deschis, acum de sărbători".

colind.jpg

"Our Christmas", noul colind al Adorei
"Our Christmas", noul colind al Adorei

 

 
 
Loading...