O cântăreaţă româncă a fost surprinsa în ipostaze extrem de sexy, întrun atelier auto, după ce a trecut prin studioul de înregistrări. Alya a lansat o piesă nouă şi apoi a realizat o şedinţă foto extreme de sexy


Alya, o tânara artistă din Caraş –Severin, care şi-a descoperit talentul muzical la vârsta de 10 ani, a lansat o nouă piesă, Aceasta se numeşte “Trafic” şi a fost compusă de Calin Moraru, un tânăr talentat din Republica Moldova. 

alya-_trafic_.png

Alya a lansat piesa "Trafic"
Alya a lansat piesa "Trafic"

 

 „Ador această piesă, mi-a făcut plăcere să o înregistrez, e o piesă specială cu un sound stradal, multă aglomeraţie, maşini şi semafoare. Cred că vor fi mulţi cei care se vor regăsi în versurile acestei piese. Toţi suntem la un moment dat prinşi în traficul rutier sau în cel emoţional”, a povestit Alya care a realizat şi o şedinţă foto extrem de sexy într-un atelier auto.  

alya.jpg

Alya
Alya

 

După succesul cu piesa ,,Damelo” în colaborare cu Allexinno & Starchild, Alya a continuat colaborarea cu ei şi pentru următoarele două  melodii: „Deja me” şi „Butterfly” 

Melodia “Damelo” i-a adus cel mai mare succes, această piesa fiind foarte ascultată şi apreciată în Ţările Arabe, concertând în ţări ca Maroc, Dubai, Turcia şi India.

Loading...