Trei sferturi din viaţa lor petrec în afara ţării. Băieţii de la Fly Project sunt atât de plimbăreţi, încât rar îi prinzi prin ţară. Recent s-au întors din Cancun, unde au stat o săptămână, cu ocazia unor concerte programate acolo.


America Latină, Rusia, Europa, niciun colţişor de lume nu a rămas nevăzut de băieţii de la Fly Project, Tudor şi Dan. În decurs de o lună, petrec prin turnee circa trei săptămâni şi doar 7 zile ajung să stea acasă. Ultima dată au fost în Cancun, unde au stat o săptămână.

„Am ajuns extrem de obosiţi, dar ne-am relaxat pe plajă cu cocktailuri de nucă de cocos şi mango. Soarele era atât de puternic încât am avut nevoie de uleiuri cu aloe vera ca să ne dăm pe pielea arsă", spun cei doi cântăreţi.

Luna aceasta au mai fost în Italia, apoi la Miami, s-au întors două zile în România ca să plece apoi în Rusia şi iar Italia. Au revenit în ţară pentru mai puţin de 24 de ore, ca apoi să plece în Mexic, la Cancun. Abia s-au întors şi iar vor pleca, în weekend, spre Italia şi Polonia. Noroc că băieţii sunt tineri şi rezistă. „Drumuri multe, ore de somn puţine, spre deloc. Când ajungem în respectivele locuri, în primul rând încercăm să ne odihnim, dormim cât se poate. Dacă mai rămâne timp de vizitat ceva, bine", spun artiştii.

Loading...