Deşi este de puţin timp pe piaţa muzicală, Karym a reuşit să cucerească repede fanii, dar şi producătorii din ţări ca Grecia şi Polonia, în cea din urmă semnând un contract cu casa de discuri FreshMusic.


 Noul artist a acceptat provocarea de a lansa pe piaţa muzicală românească piesa verii europene care se numeşte “Dangerous”. Solistul a fost inspirit pentru această piesă de focul său interior, de o iubire secretă. La acest proiect a lucrat împreună cu proiectul muzical de succes Balkan Avenue, din Grecia. Imediat piesa a fost semnată la casa de producţie Fresh Music, una dintre cele mai ambiţioase labeluri poloneze la nivel actual. Din 21 iulie piesa va putea fi achizitionata din toate magazinele online importante. 

Ideea de a lucra cu Balkan Avenue a venit în momentul în care am auzit una dintre piesele produse de Nikos.  Instrumentele folosite mi-au atras atenţia de la bun început. L-am contactat, am stabilit de comun acord să lucrăm împreuna, iar el mi-a trimis mai multe producţii muzicale proprii. Sound-ul piesei nu e nou, dar e specific acestor vremuri, în care dorinţa de distracţie e la ea acasă. “Dangerous” e însă si o piesă de dragoste, despre acea femeie specială din inima oricărui bărbat!", spune Karym. “Mi-a plăcut foarte mult vocea lui şi am regăsit în Karym artistul cu care pot colabora pentru o piesă ca “Dangerous”. Sper să placă fanilor din toată lumea şi să simţim un nou vibe în această vară” a declarat şi Nikos Moutzakitis, fondatorul proiectului Balkan Avenue. 

Loading...