Like Chocolate a lansat o nouă piesă, "Guatemala", o colaborare cu F.Charm.


„Pentru că îmi plac provocările am ales să abordez o piesă fresh cu un sound total diferit faţă de tot ce am lansat până acum! Piesa este compusă în studiourile Lanoy Production şi de această dată mi-am dorit o colaborare cu F.Charm! Lucrăm zi de zi împreună şi totul a ieşit exact cum ne-am dorit! Când lucrezi în echipă, într-o atmosferă degajată, este inevitabil să nu ai rezultate de care să fi complet mulţumit aşa că împreună cu managerul nostru, Florin Nedelcu, am hotărât să filmăm şi un videoclip! În ciuda faptului că am filmat multe ore şi a fost foarte frig, pot spune că nici nu le-am simţit, din contră, am fost foarte entuziasmată şi energică, şi îmi doream ca acea zi de filmare să nu se mai termine! Şi poate suna ca un clişeu, dar am avut parte de o super echipă care m-a inspirat şi m-a provocat să îmi depăşesc limitele!”, a declarat Andra, cunoscută drept Like Chocolate.

Iată clipul piesei "Guatemala"

“Am lucrat la aceasta piesă cu toată plăcerea, pentru că pe lângă latura sensibilă pe care am arătat-o în ultimele mele trei single-uri, «Departe de tine», «30 de grade» şi «Cod roşu», am şi o latură mai «petrecăreaţă», aşa cum am arătat-o în «Double Trouble« şi «Ori la bal, ori la spital». Colaborarea cu Like Chocolate a venit în mod natural, deoarece facem parte din aceeaşi echipă Lanoy. Cred foarte mult în «Guatemala», pentru că îmi dă o energie pozitivă şi mă face la fiecare play, cum spune o vorba românească, «să sar din ghete». Urmează în scurt timp ca fiecare dintre noi să-şi lanseze single-ul oficial. «Guatemala» este prima piesă din 2015 pentru fanii şi ascultătorii noştri şi anunţă un an plin de surprize din partea artiştilor Lanoy Production", a adăugat F.Charm.

Trupa Like Chocolate se poate lauda cu mai multe hit-uri, precum "Plăceri nevinovate", "Taraboy", "În vise", “Noaptea fetelor”, "Maria Maria", single care a reuşit să între în topurile principale, atât în ţară cât şi în afară ţării. În urmă cu un an, jumătatea blondă a grupului, Beatrice, a ales să se retragă, Andra preferând să meargă cu proiectul mai departe.

F.Charm este cunoscut publicului din ţară şi nu numai datorită hit-urilor: “Guantanamera”, “9MM”, “Departe de tine”, “Double trouble”, “Departe de tine” , “Aproape de tine”, “ 30 de grade” sau “Cod roşu”.
 

 
 
Loading...