Formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Despre ei s-a auzit numai de bine. Ca și de data aceasta. Monica Davidescu (42 de ani) și Aurelian Temișan (42 de ani) se iubesc de la 22 de ani, dar tot nu se plictisesc să-și arate iubirea.


Acum, la aniversarea a 20 de ani de când formează un cuplu, cei doi au lansat o melodie de Sărbători, la care au filmat și videoclip, „Baby It's Cold Outside"!

Urmărește clipul și vezi sărutul lor pasional

Ce s-au distrat la filmări

 • Monica Davidescu Aurelian Temisan colind
  La filmările clipului, au avut la dispoziție un brad uriaș foarte frumos împodobit
  foto: arhiva personală
 • Monica Davidescu Aurelian Temisan colind
  Monica și Aurelian s-au simțit foarte bine la filmări
  foto: arhiva personală
 • Monica Davidescu Aurelian Temisan colind
  În timpul filmărilor, dar și în pauze, cei doi au fost foarte tandri unul cu celălalt
  foto: arhiva personală
 • Monica Davidescu Aurelian Temisan colind
  Colindul „Baby It's Cold Outside” este interpretat de Monica și Aurelian alturi de trupa The Funk Society
  foto: arhiva personală
 • Monica Davidescu Aurelian Temisan colind
  Monica Davidescu și Aurelian Temisan au lansat un colind, „Baby It's Cold Outside”
  foto: arhiva personală
1/5

Este deja o tradiție în familia Davidescu-Temișan să se asculte foarte multe colinde în această perioadă a anului. Și, de cele mai multe ori, Monica și Aurelian fredonează împreună prin casă cântece de Crăciun. De aici le-a venit și ideea să lansaze o melodie interpretată în duet. Monica Davidescu a demonstrat că are talent liric în spectacolul musical „Chicago”, dar este pentru prima dată când face duet cu soțul ei. Premiera aceasta marchează și o sărbătoare importantă pentru cei doi: 20 de ani de iubire. „Fiecare Crăciun este romantic în felul său”, spune Aurelian Temișan, explicând astfel că an de an el și Monica trăiesc momente unice. De data aceasta au ales să le împărtășească și publicului, într-un colind care are videoclip. „Fiecare an venea cu alte cadouri, în funcție de vârstă și de necesități. Crăciunul îl petreceam mereu acasă, la o masă mare, în familie, urmată de joacă alături de copii", își amintește solistul.

Au o fetiță de 4 ani

Monica Davidescu Aurelian Temisan colind

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează un cuplu de 20 de ani. În 2006, cei doi s-au căsătorit, iar patru ani mai târziu a venit pe lume fetița lor, Dora. „Fiica noastră este foarte impresionată când ne aude pe amândoi cântând și, de obicei, ne pune să repetăm de mai multe ori și să dansăm. Este foarte fericită și ne îmbrățișează cu dragoste. Așa că acest colind de Crăciun înregistrat cu trupa The Funk Society este deja o mare bucurie”, a spus Monica Davidescu.

 

 
 
Loading...