Randi lansează primul său single în limba română: "Prietena ta", alături de UDDI şi Nadir.


Dacă în ultimii doi ani, pe lângă proiectul Morandi, Randi şi-a concentrat atenţia asupra propriei case de producţie muzicală - Famous Production, unde compune piese de succes şi promovează artişti noi şi talentaţi, iată că acum revine în postura solist, cu primul său single în limba romană.
Piesa "Prietena ta" este compusă de Randi, înregistrată în studiourile Famous Production şi lansată alături de Cat Music.
Iubire, trădare, luptă, bani, diferenţe sociale, toate acestea sunt ingrediente ale noului single Randi, un featuring cu doi artişti talentaţi, fosti concurenţi X Factor ai sezonului II: Uddi si Nadir. La inregistrarea piesei a participat şi o a treia concurentă X Factor, finalista sezonului II, frumoasa şi talentata Jo.
"Piesa este diferită atât prin mesajul transmis, cât şi prin tema controversata pe care o abordează: se poate cumpara iubirea? Noul meu single pune pe tapet o problemă actuala, cu care mulţi se confruntă în ziua de astăzi, dar puţini au şi curajul să vorbească despre asta. Cred că oamenii se vor regăsi în versurile piesei şi sunt nerăbdator să vad reacţiile publicului," spune Randi.
Prietena ta vorbeşte despre dragostea dintre un tânăr de condiţie modestă şi o fată aflată într-o relaţie cu un domn mai în vârsta. Rezultatul acestui triunghi amoros este ilustrat în videoclipul regizat de Slava Sîrbu şi în care îl putem vedea şi pe reputatul actor de la Teatrul National Bucuresti, Dragoş Stemate, într-un rol de excepţie.

 
 
Loading...