Cunoscutul actor din peliculele „Lover boy" şi „Eu când vreau să fluier, fluier", George Piştereanu (24 de ani) revine într-un nou videoclip.


După ce a jucat alături de Ellie White, în videoclipul acesteia, de data aceasta el apare ca invitat în cel al băieţilor din trupa The dAdA, „Geamul potrivit". Tânărul joacă alături de cei patru membrii ai trupei dar şi de alţi invitaţi speciali, cum ar fi Shift şi Zhao.

Băieţii au povestit chiar şi câteva păţanii de la filmările videoclipului, pe care le puteţi citi în continuare!

Cand i-am intrebat pe baieti cum a fost la filmari, ne-am dat seama ca ei chiar au avut parte de intamplari amuzante si contrastante pentru mesajul transmis.

Theo (chitara): "Trei oameni au intervenit in mijlocul filmarilor si mi-au dat portofelul pe care il "scapasem" pe jos. Foarte tare! Inca un motiv sa cred in oameni."
Mihai (chitara bas): "Sunt foarte multumit ca am reusit sa transpunem in piesa aceasta optimismul care ne caracterizeaza pe noi in fiecare zi. Piesa si videoclipul vorbesc despre a face lucrurile la timpul lor, despre a oferi ceva celor din jurul nostru, despre a ne aduce un aport la fericirea lor si, prin ei, la fericirea noastra".
Septimiu (voce) "A fost super funny cum, in timpul filmarilor, cand eu jucam rolul chelnerului, cineva a venit la mine si m-a intrebat daca pot sa il ajut cu un loc de munca. Venise pentru un interviu."
Bob (tobe): "Desi trebuia sa jucam un rol, in scena bataii, Zhao mi-a scapat cateva bucati mai serioase (n.r.: rade). Dupa aia s-au cam incins lucrurile si mi-am dat si eu drumul la lovituri. Pentru cateva zeci de minute am uitat de prietenie, dar ne-am impacat dupa filmari la o bere".

 
 
Loading...