Trupa Roads, din care face parte Sebastian Muntean de la “Vocea României”, a lansat videoclipul piesei „Fata de ciocolată”, ales de producătorii filmului „Alt Love Building” drept coloană sonoră.


Sebastian Muntean (voce), Virgil Dulceanu (clape), Cristian Matesan (tobe) şi Costin Oprea (chitară) au format trupa “Roads” şi au lansat piesa „Fata de ciocolată”, compusă de Virgil Dulceanu pe un text de Dana Nalbaru.

Pe Sebastian Muntean ni-l amintim şi de la primul sezon al tv-show-ului „Vocea României”, când artistul a fost ales de Marius Moga să facă parte din echipa sa. Acum acesta revine cu trupa sa, cu care a filmat videoclipul pentru “Fata de ciocolată”.

Filmat în mansarda pictorului german Marcel Thiele, videoclipul piesei „Fata de ciocolată” poartă amprenta lui Codrin Roibu, cunoscut pentru contribuţia la imaginea multor artişti de top de la noi, însă conţine şi imagini din filmul “Alt Love Building”. Astfel, în videoclipul „Fata de ciocolată” apar şi bine cunoscuţii actori Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă şi Dragoş Bucur.

„Am ales o locaţie inedită, în care să te poţi juca în voie cu decorurile, cu luminile şi cu culorile, plus că am vrut ca şi băieţii să se simtă bine, confortabil, ca acasă. Ba i-am şi îndemnat să-şi aleagă singuri nişte tablouri care îi inspiră, pe care le-am inclus în decor. E o mansardă vecină cu biroul de management şi de PR, dar şi cu o supramansardă boemă, cu  hamac, gramofon şi obiecte vintage, care te fac să te conectezi cu copilăria”, povesteşte Codrin Roibu despre videoclip.

Pagina oficială de Facebook a trupei ROADS e - https://www.facebook.com/pages/ROADS

 
 
Loading...