Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, micuții voștri se pot bucura de o activitate inedită. Cei de la Kaufland au pus la bătaie parcarea din Theodor Pallady. Toată ziua au loc aici desene pe asfalt cu Andra Gogan, în prima parcare colorată.


Prima parcare colorată din România prinde viață. Astăzi, de Ziua Copilului, cei mici au la dispoziție o bucată mare de asfalt pe care să deseneze tot ce le trece prin cap.

1 Iunie, Ziua Copilului. Desene pe asfalt cu Andra Gogan, în prima parcare colorată

Alături de artista Andra Gogan, au timp să-și arate talentul, întreaga zi. Activitatea artistică a început la ora 11.00 și se va termina la ora 16.00. 

parcare-colorata-desene-pe-asfalt.jpg

Prima parcare colorată din România prinde contur
Prima parcare colorată din România prinde contur
Foto: Kaufland România

Adresa avenimentului este Theodor Pallady, nr. 51, în parcarea magazinului Kaufland, unde astăzi mașinile nu-și au locul. Creta colorată, surprizele, muzica și voia bună sunt asigurate de marele lanț de hypermarket-rui și de și Andra Gogan.

Tema desenelor va fi inspirată de lumea basmelor romanești, pentru a celebra avanpremiera lansării noii campanii Animaterra 3. Potrivit organizatorilor, limita este de 500 participanți, așa cum permite legea.  

Cine este Andra Gogan      

Andra Gogan este idolul tinerilor de azi. Are 22 de ani și este una dintre cele mai apreciate prezențe din mediul online. Cântă de la trei ani, este actriță, cântăreață, vlogger și voice-over, dublând filme animate pentru Disney.

Ea a intrat de două ori în Cartea Recordurilor pentru "Cel mai lung concert live susținut de un copil" -3 ore și 20 minute, timp în care a cântat 55 melodii pentru „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil -16 albume.

Recordul a fost confirmat pe 15 septembrie 2009. Printre proiectele la care a luat parte se numără producția Disney „Doctorița Plușica” și „Sofia Întâi” la care a dublat în limba română.

În 2016, Andra a participat la emisiunea „Românii au talent„ și a prezentat pe Neptun TV, emisiunea ”E vara ta!”

Andra a fost asistentă la emisiunea „Acces Direct”, pentru o scurtă perioadă de timp.

În 2016, a lansat mini serialul „How to become popular at high school” pe canalul său de YouTube. Aceasta face mulți bani din YouTube, are miliane de următori, iar deținătorul canalului primește 60% din câştigurile încasate de platformă.

Potrivit impact.ro, câștigurile Andrei Gogan ar fi estimate între 598 şi 9.600 de dolari pe lună.

 

Citește și: 

https://www.click.ro/news/bucuresti/spectacol-gratuit-la-opera-comica-pentru-copii-uite-unde-te-inscrii-cu-cel-mic

https://www.click.ro/news/national/distractie-de-1-iunie-ziua-copilului-vizite-gratuite-la-muzeu-spectacole-de-teatru

https://www.click.ro/vedete/romanesti/andra-gogan-pierdut-30000-eu-dupa-scandalul-cu-selly

 
 
Loading...