De-a lungul timpului, pe Litoral, fotoreporterii Click! au surprins frumuseţi ale patriei aşa cum fiecare cititor şi-ar dori să le vadă: neatinse de magia programelor de înfrumuseţare pe calculator, fără sutien și foarte relaxate, la plajă. Iată 10 vedete care au curaj să se bronzeze fără sutien!


Pe unele chiar le avantajează aceste imagini, pe altele însă categoric nu. Din ultima categorie fac parte Oana Lis (41 de ani) şi Viorica de la Clejani (47 de ani), pe care le-am fotografiat fără sutien la Mamaia, pe plajă. Ei bine, părerile sunt împărţite: unii spun că nu au nici vârsta potrivită, nici corpul potrivit pentru a se expune topless, alţii însă le laudă pentru curaj şi pentru faptul că se iubesc aşa cum sunt.

viorica-clejani.jpg

viorica clejani
Viorica de la Clejani (47 de ani) ţine pasul cu fiica ei tânără şi face topless
foto: Mihai Ionescu / Blitz

Oana Lis, cel puțin, are o dezinvolură de invidiat și nu s-a lăsat niciodată copleșită de comentarii negative sau de priviri iscoditoare, care îi cântăreau fiecare kilogram de pe trup. Nu este pentru prima dată când soția fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, este fotografiată în sânii goi, pe plajă.

oana-lis.jpg

oana lis
Oana Lis (41 de ani) se dezbracă, fără inhibiţii, pe litoralul românesc
foto: Mihai Ionescu / Blitz

La polul opus se află Margherita de la Clejani (28 de ani), fiica Vioricăi, Bianca Drăguşanu (38 de ani), Simona Traşcă (40 de ani), Iulia Tăbăcaru, fosta iubită a fotbalistului Cristi Tănase, Ramona Gabor (31 de ani), Alexandra Stan (31 de ani), Noemi Mitoșeru (33 de ani), fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, Mihaela Rădulescu (50 de ani).

  • foto: Mihai Ionescu / Blitz
  • foto: Mihai Ionescu / Blitz
  • foto: Mihai Ionescu / Blitz
  • foto: Mihai Ionescu / Blitz
  • foto: Mihai Ionescu / Blitz
  • foto: Mihai Ionescu / Blitz
  • foto: Mihai Ionescu / Blitz
1/8

Aceasta din urmă nu a făcut topless, însă a fost surprinsă în sânii goi, după ce sutienul mult prea mic a lăsat totul la vedere. Bineînţeles, pe aceste doamne și domnișoare sexy le ajută vârsta, iar pe unele le-a ajutat enorm şi bisturiul medicului estetician.

Mai ales în zona sânilor. Pe Mihaela am surprins-o în 2008, când fiul ei, Ayan, era încă mic, iar pe Ramona Gabor tot în același an, când nu era atât de cunoscută în showbiz, ci doar cumnata milionarului Irinel Columbeanu.

img_6246.jpg

Bianca Drăguşanu ne-a arătat silicoanele şi în Playboy, dar noi am surprins-o şi la mare, în 2010
foto: CLICK!

Citește și:

VIDEO Nevasta lui Mihai Mitoşeru, topless la plajă cu soţul la o aruncătură de băţ de ea

Imaginile indecente ale Mihaelei Rădulescu care au șocat în ultimul an

 

 

 

 
 
Loading...