2018 vine cu fețe noi pe micul ecran. Ce vedete se întorc la TV

Ultima actualizare:

    Simona Gherghe și Mirela Boureanu Vaida
Simona Gherghe și Mirela Boureanu Vaida

Anul 2018 va fi un an cu de toate pentru televiziunile de la noi. Formate noi şi multe vedete, care se întorc pe micile ecrane după o pauză lungă. Click! îți spune cine revine în grilă.

Încă de la începutul anului, emisiunea “Acces Direct” va avea parte de o schimbare. Mirela Boureanu Vaida îi va preda ştafeta Simonei Gherghe (38 de ani), care se întoarce la serviciu din a doua săptămână a anului 2018. Astfel că, pe 8 ianuarie, de la ora 17.00, va reveni la Antena 1 fosta prezentatoare a emisiunii “Acces Direct”, care a născut o fetiță pe 23 mai, pe Ana Georgia.

Gabriela Cristea (43 de ani) s-ar putea întoarce şi ea la muncă, la Kanal D, odată cu noul sezon al emisiunii “Te vreau lângă mine”. Încă dinainte de a naşte, vedeta i-a predat ştafeta Biancăi Drăguşanu, care a reprezentat o soluție ideală pentru șefii postului turcesc. Iar asta pentru că onorariul Biancăi a fost cu mult sub cel al Gabrielei Cristea, despre care s-a zvonit că ar fi încasat aproximativ 10.000 de euro lunar. Rămâne de văzut dacă Bianca va fi relocată la alt proiect sau va rămâne titulară la “Te vreau lângă mine”. Gabriela Cristea a născut o fetiță pe 23 septembrie, pe care  o va boteza Bella Victoria Margot.


    Gabi Cristea, Tavi Clonda și fiica lor, în cea mai frumoasă poză de Crăciunfoto: arhiva personală
Gabi Cristea, Tavi Clonda și fiica lor, în cea mai frumoasă poză de Crăciunfoto: arhiva personală

O altă vedetă care s-a întors la serviciu este Amalia Enache (39 de ani), care a devenit şi ea mămică de fetiță în august 2016. Vedeta PRO TV a început deja să participe şi chiar să prezinte evenimente, să apară în materialele speciale de 1 Decembrie, astfel că probabil este gata să revină şi la pupitrul ştirilor Pro TV.     


    Monica Bârlădeanu, noua prezentatoare de la ”Ferma Vedetelor”, alături de Nea Rațăfoto: arhivă personală
Monica Bârlădeanu, noua prezentatoare de la ”Ferma Vedetelor”, alături de Nea Rațăfoto: arhivă personală

În 2018, Monica Bîrlădeanu (39 de ani) va reveni în televiziune după o pauză de 13 ani. Vedeta a debutat în 2002 cu emisiunea “La Stada”, de la B1 TV. În 2003 a prezentat la același post “Viaţa în direct”, împreună cu Dan Tudor, la acelaţi post de televiziune, iar în 2004 a prezentat show-ul estival “Extravacanzza”. Anul trecut, Monica a înlocuit-o pe Iulia Vântur la cârma emisiunii “Ferma Vedetelor”, reality-show care a fost filmat şi care va fi difuzat anul acesta, la PRO TV. 


    Diana Dumitrescu si Majda Aboulumosha
Diana Dumitrescu si Majda Aboulumosha

Şi tot legat de “Ferma Vedetelor”, de la PRO TV, printre concurenţi se află şi multe vedete care n-au mai avut de mult un proiect de cursă lungă. Dintre acestea le amintim pe Diana Dumitrescu (31 de ani, „Regina”), Majda Aboulumosha (29 de ani din „Iubire şi onoare”),  Patrizia Paglieri (49 de ani), de la „MasterChef”. În plus, Dragoş Moştenescu (50 de ani), fost actor în „La Bloc”, „Gaşca” sau „Nimeni nu-i perfect”, va fi şi el concurent al aceleiaşi emisiuni.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net