Mihaela Runceanu, una dintre cele mai îndrăgite artiste din Epoca de Aur, nu a fost uitată de cei dragi nici la 28 de ani de la dispariţia ei. Destinul tragic al cântăreţei Mihaela Runceanu i-a marcat pentru totdeauna pe cei care i-au iubit melodiile.


Cea care a interpretat cu atâta sensibilitate melodia ”Fericirea are chipul tău” a fost omagiată pe 1 noiembrie în oraşul natal, Buzău. Printre cei care au luat parte la eveniment s-a numărat şi Silvia Dumitrescu.

5_2-3col.jpg

Cântăreaţa fost înmormântată acasă, la Buzău

 

”O pomenim pe Mihaela Runceanu în fiecare an alături de familia Runceanu, mergem la cimitir la Buzău, aprindem lumânări, punem flori pe mormânt, spunem o rugăciune şi participăm la o slujbă”, spune Silvia. Cei care au iubit-o au stat la masă şi şi-au reamintit de artista care ne-a părăsit prea devreme.

 

Luna aceasta, dispariţia Mihaelei va fi marcată şi de un spectacol «In Memoriam Mihaela Runceanu», ce are loc la Casa Studenţilor «Grigore Preoteasa» din Bucureşti, pe data de 16 noiembrie, unde foştii ei elevi vor fi pe scenă.

Ucigaşul artistei a plecat din ţară

 

Artista a fost ucisă cu bestialitate la 34 de ani, de un tânăr de 21 de ani, Daniel Cosmin Ştefănescu, care a sugrumat-o cu un cablu de la telefon, apoi a ars-o cu cruzime când era încă vie. Daniel a fost condamnat la 25 de ani de puşcărie, dar a fost eliberat în 2006, după 17 ani. S-a angajat ca vânzător la un magazin de hai-ne din Capitală, dar întrebările celor care l-au recunoscut l-au făcut să renunţe la job. Mai târziu avea să plece peste hotare, la Londra.

 
 
Loading...